Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Borówcowy raj

Borówcowy raj

Borbetka 18:45, 06 mar 2016

Marta, no pojedziem!
Marzenko, sama jestem ciekawa cha, cha!
wiunia 21:00, 06 mar 2016

Moniko z obserwacji wiem, że wymyślisz coś bardzo eleganckiego i zarazem innego niż możemy podziwiać w innych ogrodach Będzie ciekawie i pomysłowo!
MirellaB 21:27, 06 mar 2016

Moniko zaglądam
Czekam na nasz wspólny wyjazd na zakupy
Kuba 09:18, 12 mar 2016

Moniko napiszesz mi jak uratować paznokcie?
malkul 12:05, 14 mar 2016

Monia jesteś?
sylwia_slomc... 13:25, 14 mar 2016

Pewnie w ogrodzie szalejesz
Borbetka 14:46, 14 mar 2016

Wiunia - ach dziękuję, ale nie zawsze mi się udaje. Też tak masz, że z pięć razy poprawiasz, bo niezadowolona jesteś? U mnie to normalka.

Mirelko - jeszcze trochę trzeba poczekać .

Ewka - otóż żeli nie zdjęłam. Nie mam wyjścia na razie. Mam tylko bardzo cienko pociągnięte żelem plus jedna warstwa lakieru plus nabłyszczacz. Hybrydy nie założę, bo na tak miękkie paznokcie nie da się, a poza tym aceton do ściągania hybrydy by je zabił . Spróbuj odżywki Shellac, tylko że ona jest utwardzana w lampie. Masz dostęp do lampy? Ta odżywka jest nakładana na naturalną płytkę. Zostaje jeszcze moczenie po babciowemu w ciepłej oliwie z olejem rycynowym i wit. E.

Małgosiu, Sylwio - byłam w ogrodzie w weekend. Niedługo. Pociachałam trawy i hortensje plus dywanik z berberysa wyrównałam. No a w nocy przymroziło. Zobaczymy ile gałązek zmarzło. Nie robię już nic na siłę, ale czasu wkrótce będę miała jeszcze mniej, a w planach rozsadzanie carexa Ice Dance. Chciałam zrobić całą rabatę w nim. Zima nie chce sobie iść .

wiunia 18:55, 15 mar 2016

Borbetka napisał(a)
Wiunia - ach dziękuję, ale nie zawsze mi się udaje. Też tak masz, że z pięć razy poprawiasz, bo niezadowolona jesteś? U mnie to normalka.

No tak, ja żywopłot grabowy poprawiłam ostatni raz w sobotę, ciągle mi przy bramie nie pasuje, a tyle razy już zmieniałam koncepcję hi hi
Klamber 21:58, 26 mar 2016

Monika, życzę Ci szczęścia, spokoju i zdrówka. Udostępniłem 3 linki do zdjęć u siebie.
Lauren 18:48, 09 kwi 2016

Borbetko pierwszy raz zarejestrowałam się na jakimś forum. Zrobiłam to bo muszę Ci powiedzieć, że masz przecudny ogród ☺ Oj marzę o takim. Ja mam wciąż tyle dylematów co do mojego. Teraz zastanawiam się co posadzić przy tarasie. Mam wokoło szmaragdy i jeszcze pas ziemi do zagospodarowania przed nimi. Myślałam o miskantach i hortensjach: polar bear i bouquet rose, ale nie wiem czy to nie za monotonne. Chciałabym się też doradzić, jakie drzewa z piękną, bujną koroną można posadzić przy tujach. Mam przy siatce z jednej strony tuje Kórnik. One mają taki luźny pokrój. Chciałabym przysłonić górę ponad nimi, bo są jeszcze dość niewielkie. Ale biorąc pod uwagę to, że z czasem pewnie podrosą , drzewa przy nich musiałyby mieć albo wyższy pień, albo być w miarę w całości wąskie. No i koniecznie wcześnie posiadać liście (nie tak jako catalpa) i sporo zasłaniać. Widziałam u Ciebie na zdjęciach przeróżne piękne drzewa, ale nie znam ich nazw. Jestem zafascynowana Twoim ogrodem. Pozdrawiam serdecznie.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies