Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Borówcowy raj

Borówcowy raj

agata19762 11:41, 25 lut 2013

miłego poniedziałku
Maria667 21:10, 06 mar 2013

Borbetko!
Jestem pod wrażeniem. Piękny, wspaniały, cudny i ZADBANY ogród. Widać, że wszystko zaplanowane i z rozmysłem posadzone. Ład i urok ogrodu, przemyślany dobór roślin zrobiły na mnie duże wrażenie. Jestes profesjonalistką.
Gratuluję!

Borbetka 14:44, 12 mar 2013

Przesyłam pozdrowienia i się pochwalę, bo nie mogę się nacieszyć. Dzisiaj kupiłam sobie takie oto 3 donice Polnixa:
http://www.sklep-polnix.nazwa.pl/tus-kwadrat-p-3.html
największą, średnią i mniej średnią. Tej najmniejszej nie wzięłam, bo zginęłaby w ogrodzie.
Czas już na wiosnę, ale niestety u mnie 20 cm śniegu napadało.
zaga 13:02, 16 mar 2013

Witaj Borbetko! Przypadkowo natknęłam się na Twój wątek i bardzo mi się spodobał zadbany i piękny ogród. Miała rację szefowa, że będziesz miała dużo fanów, jestem jednym z nich. Pozwolisz, że będę wpadać i podpatrywać. Pozdrawiam!
vita 17:05, 16 mar 2013

Co do ilości śniegu, to może nie będę się z tobą licytować, kto ma więcej. Być może ja, wczoraj nawaliło go aż nadto! Piękne donice, co zamierzasz w nich posadzić?
Borbetka 08:41, 17 mar 2013

vita napisał(a)
Co do ilości śniegu, to może nie będę się z tobą licytować, kto ma więcej. Być może ja, wczoraj nawaliło go aż nadto! Piękne donice, co zamierzasz w nich posadzić?

Vito, to do Ciebie poleciałam sprawdzić, czy trzymasz się jeszcze . Widziałam w telewizji co zima Wam porobiła. Gimnastyka dodatkowa niepotrzebna wcale, przy odgarnianiu.
Borbetka 08:45, 17 mar 2013

zaga napisał(a)
Witaj Borbetko! Przypadkowo natknęłam się na Twój wątek i bardzo mi się spodobał zadbany i piękny ogród. Miała rację szefowa, że będziesz miała dużo fanów, jestem jednym z nich. Pozwolisz, że będę wpadać i podpatrywać. Pozdrawiam!

Dziękuję Agato za odwiedziny i zapraszam częściej. Czasami nie mam weny i sama siebie nie odwiedzam. Wolę poczytać o konkretach, co sadzić, jak i szukam różnych inspiracji, bo sama to tak średnio z wymyślaniem mam.
Milka 08:45, 17 mar 2013

Borbetko, macham niedzielnie
Borbetka 08:46, 17 mar 2013

Marysiu, Agato19762 - pozdrawiam i życzę wiosny. Ja już nie mogę wytrzymać, a śniegu tyle.
Borbetka 08:50, 17 mar 2013

irena_milek napisał(a)
Borbetko, macham niedzielnie

Cześć Irenko, czytałam o oknach u Anity. Ja moich jeszcze nie ruszyłam. Co dziwne brudniejsze są od wewnątrz cha, cha. Ogrzewanie kominkowe i tylko tutaj pisząc jest mi do śmiechu. Brudno, że szkoda gadać. W połowie tygodnia zapowiadają deszcze, więc chyba się nie opłaca myć. Planuję przyszły weekend. Nie wiadomo od czego zacząć z tym sprzątaniem.
Ale cieszę się, bo wysiałam werbenkę i pomalowałam 2 donice i latarnię. Jak skończę to pokażę, no bo co mam robić? Sprzątać mi się nie chce przecież albo powiedzmy, że się nie opłaca .