Wczoraj Mikołaj skakał po wątkach na forum i mnie też coś zostawił. Dostałam taki oto prezencik
Mam w domu jeszcze taki jesienny bukiecik. Róże w pąkach ścięłam przed mrozami, ciekawa byłam czy się rozwiną. Jest w nich Augusta Luise i pachnie tak pięknie jak w lecie.
Viva.. a ja uwielbiam taki widok w śniegowych czapeczkach... uwielbiam kolory..ale wyjątek robię dla czystej bieli śniegu.... dlatego też u siebie wrzucałam fotki jak głupia....Niestety dziś odwilż i już nie jest tak ładnie...
Aniu, dzisiaj była nowa dostawa i znów jest piękny puszek, przyda się bo nocami duże mrozy...
Akanto, pod białą zasłoną niewiele widać , mnie zachwyca rysunek gałęzi drzew liściastych, który śnieg jeszcze bardziej wydobywa.
Zgadzam się z tobą Vivo ja też zauważam fakturę drzew i krzewów kiedy oprószy je śnieg .Zupełnie wtedy bez znaczenia jest brak liści ...
Mnie nawet bez śniegu podobają się gołe gałązki, jeśli jeszcze jest to na dużych drzewach, sama radość....
Pozdrawiam Viva Kolorowy ogród na piasku
".....aby życie mi nie było obojętne, abym zawsze kochał to co piękne i na czyjejś dłoni pozostawił ciepły ślad" (autor nieznany)
Ale cudnie ! Niebiański widok na wodę przez gałązki.Jeszcze sobie popatrzę mmmmmmmm......
Ananto, woda zamieniła się w lodowisko......zapraszam na łyżwy ....
Ananto, woda zamieniła się w lodowisko......zapraszam na łyżwy ....
Chyba jeszcze za wcześnie na lodowisko?Pewnie słabo jeszcze zmrożone.A i szkoda takiego lustra porysować .Nie mam zaufania do wody,miałam wypadek w dzieciństwie ,więc wolę popatrzeć ,wodę kaczkom zostawić.Faktycznie zima pięknie ubiera konary i to jeden z niewielu jej plusów.Dziś podmarzłam ,kicham i mam dość zimy .!!!!!!!!!! Ale kocham ją tylko na takich zdjęciach.
Viva.. a ja uwielbiam taki widok w śniegowych czapeczkach... uwielbiam kolory..ale wyjątek robię dla czystej bieli śniegu.... dlatego też u siebie wrzucałam fotki jak głupia....Niestety dziś odwilż i już nie jest tak ładnie...
Aniu, dzisiaj była nowa dostawa i znów jest piękny puszek, przyda się bo nocami duże mrozy...
Śliczna zima... na obrazkach.. ja też wolę zimę na obrazku tylko ..ale wygląda to ślicznie U nas padała ale mało ...... a niby tak blisko ...