Viva co to jest to białe, fajnie wygląda . Czy może rosnąc pojedyńczo, czy raczej w grupie siła
Piękne obrazki i połączenie różu z żółtym nie gryzie
macham
Widzialam u Ciebie latarenki na fajnych stojakach Moge prosic o fotke? I czy ktos Ci robil te stojaczki czy gotowe kupilas? Bede wdzieczna za odpowiedz Pozdrawiam
Ogród bajkowy. Jak ty to robisz Vivo, że nie widać w Twoim królestwie upałów. Czy podlewasz rośliny często, czy też starasz się dobierać odpowiednie gatunki do siedliska (sądzę, że raczej to drugie)? Pozdrawiam
O jak dobrze ,że zajrzałam w przerwie lato piekne, widzę że kłosowiec u Ciebie taki dorodny ja mam z ub roku z nasion ale jakiś mało dorodny aż pójdę zobaczyć
a przepis na sałatkę odpisałam akurat mi się przyda
Wierzyć mi się nie chce, że ten ogród jest tym samym ogrodem z czerwca. Takie bogactwo nowych widoków, nowych roślin wchodzących w kadr, nowych kolorów.
I mnie zaciekawiła informacja o upinaniu róży w kulę na podporze. Vivo, Wasze patenty są . Żelazne patenty, dodam.
Jeszcze wpadnę z pytaniem zdjęciowym ale wieczorem.
Vivo, czy Artemis będzie dobrym wyborem na moją rabatę przed domem? Naprzemiennie z the fairy, przed nimi szałwia, przed szałwią kocimiętka,za różami ostróżki i bukszpan. Masz może tą różę? Duże ma kwiaty? Wysoka rośnie? Mam teraz Chopina, ale tylko z przodu, więc i tak muszę jakąś dokupić.. Któras z dziewczyn mi go odradza bo stwierdziła ze nie jest dość reprezentacyjny jak na rabatę przed domem. Co o tym sądzisz? Bo mi się wydaje ze powinna to byc róża o dość dużych kwiatach..