Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Nulka 09:14, 18 wrz 2013

obejrzałam relację z Twojego ogrodu w Maji - super widzieć Cię na żywo - pozdrawiam
Gardenarium 09:22, 18 wrz 2013

Dzięki Nulka

Marzenko, na molekularnej kuchni ja się nie znam, ale coś tam się "gotuje" w ciekłym azocie... dla mnie kosmos.

Instagram Ogrodowiska
kaisog1 11:02, 18 wrz 2013

....popatrzyłam na te dania i stwierdzam..... że ja mało "światowa" jestem. Pojęcia nie mam jak to się je i czy to wszystko jest jadalne Popatrzeć mogę.... i powzdychać ale ja prosta kobiecina ze wsi jestem i chyba schabowy mi wystarczy
11:09, 18 wrz 2013
Obejrzałam zdjęcia tych...miniaturowych cudeniek...każde lustrowałam dobre parę minut...bałabym się kosztować...ale tylko dlatego..by ich nie zniszczyć...chyba patrzyłabym tylko..czytałam recenzje..tam flesze błyskają..bo każdy tym cudeńkom robi zdjęcia i to różne ujęcia Moja 30 rocznica za ileś lat...uskładamy
Gardenarium 11:12, 18 wrz 2013

Wszystko się je, owoce berberysu też, kwiaty mi smakowały, choć w sumie były bez smaku chyba, to dodatki nadały im smak, ale ja na gotowaniu się nie znam.

Instagram Ogrodowiska
martika 12:16, 18 wrz 2013

Gardenarium napisał(a)

Polecam hortensje "Bobo", są niższe, tylko dobrą ziemię im daj i żeby woda nie spływała. A jak nie to berberysy kolumnowe plus tawuły japońskie żółte.

Danusiu dzięki za propozycje......opcja z hortensjami podoba mi się...no na naszej ulicy będzie to bardzo spektakularne wejscie na posesje..pozdrawiam
Zielona 15:56, 18 wrz 2013

Witaj, Danusiu.

Spontanicznie odpisałam u Wiuni, ale absolutnie nie chciałam się z niczym narzucać. Kiedy przeczytałam, że będziesz w Lusowie, to aż podskoczyłam z wrażenia. Pomyślałam, że to tak blisko mnie (3-4km chyba), że gdybyś mi pozwoliła, chętnie bym jak fanka przyjechała tam za Tobą Jeśli pojedziesz autostradą, to zjazd z obwodnicy doprowadzi Cię idealnie między Lusowo i moją miejscowość. Ponawiam więc zaproszenie Jeśli jednak taki cud nie mógłby się wydarzyć, to..... czy można Cię "podpatrzeć" w Lusowie...?

Pozdrawiam Marta
Gardenarium 16:07, 18 wrz 2013

martika napisał(a)

Danusiu dzięki za propozycje......opcja z hortensjami podoba mi się...no na naszej ulicy będzie to bardzo spektakularne wejscie na posesje..pozdrawiam

Nom, bardzo piekne, Możesz dać dowolną inną hortensję bukietową

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 16:08, 18 wrz 2013

Zielona napisał(a)
Witaj, Danusiu.

Spontanicznie odpisałam u Wiuni, ale absolutnie nie chciałam się z niczym narzucać. Kiedy przeczytałam, że będziesz w Lusowie, to aż podskoczyłam z wrażenia. Pomyślałam, że to tak blisko mnie (3-4km chyba), że gdybyś mi pozwoliła, chętnie bym jak fanka przyjechała tam za Tobą Jeśli pojedziesz autostradą, to zjazd z obwodnicy doprowadzi Cię idealnie między Lusowo i moją miejscowość. Ponawiam więc zaproszenie Jeśli jednak taki cud nie mógłby się wydarzyć, to..... czy można Cię "podpatrzeć" w Lusowie...?

Pozdrawiam Marta

Info na pw poszło

Instagram Ogrodowiska
Mala_Mi 16:46, 18 wrz 2013

Małgośka... dziękuję za wyrażenie opinii...... prosta baba jestem i też stwierdziłam, że na co dzień wolę schabowego .. ale popatrzeć na takie dzieła sztuki kulinarne można...
Jak zakotwiczyliśmy w super ośrodku w Austrii (na zaproszenie) .. to jak synuś oglądał fotki, to zapytał sie "Mama a ty wiedziałaś jakiego sztućca do czego używać?"
No i mnie zatkało.... na szczęscie prosta baba jestem.. i jak jadłam to nie zastanawiałam się nad tym... teraz bym była cała w stresie.... Nieświadomość czasami pomaga
Sorki za takie wspomnienia u Ciebie Ale wiesz gaduła jestem .....