Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Margarete 00:28, 17 paź 2013

Odrobiłam zaległości..
Zostawiam ślad i pozdrowienia. A poza tym znów sie czegos nauczyłam - ja wzorem wielu jesienia juz nie podlewałam zgodnie z tym co powszechnie mówiono - że koniec wegetacji, że czas spoczymku etc....a tu ... niespodzianka, że jednak trzeba to robic jesienią . Dzięki - dzis wyręczyła mnie pogoda bo pada....ale będe pamietać
Madzenka 06:25, 17 paź 2013

Macham Danusiu. Wypoczywasz czy ostro pracujesz?
Mala_Mi 09:54, 17 paź 2013

Danusia z pewnością pracuje.... teraz pora dość intensywna dla ogrodników i ogrodniczek ..
Gardenarium 11:01, 17 paź 2013

Marzenko, Jestem, jestem, jak widać działam w temacie pomocy doradczej na wszystkich wątkach tematycznych, czasem do późnej nocki

Zobacz sama https://www.ogrodowisko.pl/forum/search?commit=Szukaj&q=gardenarium&search_in=posts&utf8=%E2%9C%93

Na nasze ogrody a nawet na własny wątek czasu za mało. A pracować też trzeba Wykorzystać ile się da, póki mrozu nie ma. Robię coś fajnego

Instagram Ogrodowiska
Katkak 13:19, 17 paź 2013

Danusiu, strasznie Cię proszę doradź mi gdzie posadzić berberysy. W moim wątku na ostatniej stronie są zdjęcia dwóch miejsc, które biorę pod uwagę. Kupiłam już właściwe cisy - Hicksi, posadziłam i znów parę sztuk mi brakło. zostało na tej nowej rabacie trochę miejsca i zastanawiam się czy "dojechać" do końca cisami, czy dać tam te kolorowe berberysy (zapamiętałam nazwę niestety tylko jednego - Electra). A inne miejsce jakie jeszcze biorę pod uwagę to pod szopą z 'okienkami'. Danusiu wiem, że zalatana jesteś jak mało kto i masz dużo rzeczy na głowie, ale gdybyś mogła podpowiedzieć mi w miarę szybko będę Ci niezmiernie wdzięczna. Z góry ślicznie Ci dziękuję.
Biedronka 13:56, 17 paź 2013

Witam Danusiu,
wpadłam się przywitać i gdy zobaczyłam Twoje obydwa wątki już wiem, co będę robiła w wolnych chwilach będę czytać i podziwiać i chłonąć wszystkie informacje, a z tego co widzę , jest tego ogrom, a wszystko takie piękne i interesujące
Pozdrawiam serdecznie. Ela
Kasik 15:19, 17 paź 2013

Dzień dobry Danusiu.

Witam się z Tobą osobiście, bo jak zauważyłam z moim Grzesiem już się znacie. (był pierwszy - a to szałaput)

Melduję, że poprawiłam mój podpis tak, by nikt już się nie pomylił i nie błąkał sie po innych ogrodach.
Pewnie jeszcze nie raz coś mi nie wyjdzie, ale myślę, że z czasem naucze sie "śmigać " po Ogrodowisku.

Nati 17:11, 17 paź 2013

witam Danusiu czy można teraz przesadzać miskanty akurat gracilimusy chcę przesadzić nigdzie nie mogę tego znaleźć.dziękuję z góry za odpowiedź
Madzenka 19:16, 17 paź 2013

Gardenarium napisał(a)
Marzenko, Jestem, jestem, jak widać działam w temacie pomocy doradczej na wszystkich wątkach tematycznych, czasem do późnej nocki

Zobacz sama https://www.ogrodowisko.pl/forum/search?commit=Szukaj&q=gardenarium&search_in=posts&utf8=%E2%9C%93

Na nasze ogrody a nawet na własny wątek czasu za mało. A pracować też trzeba Wykorzystać ile się da, póki mrozu nie ma. Robię coś fajnego

Widzialam Cię biegającą po wątkach
makkasia 19:45, 17 paź 2013

Pozdrawiam i jestem ciekawa tego "fajnego"