Witam serdecznie wszystkich miłośników pięknych ogrodów.
To mój perwszy wpis na ogrodowisku, do zalogowania zmotywował mnie wątek Pani Danusi w którym zaczytuję się od dawna.
Pani Danusiu ma Pani jeden z piękniejszych ogrodów jakie widziałam.
Miłość do roślin aż bije z każdego jego zakątka. Jest czarujący, nietuzinikowy, spójny. IDEALNY!
Będę u Pani stałym gościem. Pozdrawiam! Marta
Witaj Marto i zakładaj wątek na Ogrodowisku oczywiście. Ja też z codziennego tylko 117b
Uważaj bo Ogrodowisko wciąga, właśnie mało nie spaliłam garnka, bo zapomniałam jak weszłam na forum
Danusiu, z całego serca dziękuję Ci za gościnę.
Jesteś fantastyczną, ciepłą i optymistyczną osobowością
Wizyta była niesamowicie inspirująca
Przekraczając próg posesji poczułam się jak Alicja w krainie czarów !
Danusia poczęstowała mnie pyszną kawą w prześlicznej filiżaneczce i poszłyśmy zwiedzać jej królestwo i powiem Wam, że w realu Danusi ogród wygląda jeszcze piękniej niż na zdjęciach. Jest przytulny, kolorowy, dosłownie urzekający.
Otrzymałam wiele cennych rad i oczywiście prezent za który jeszcze raz dziękuję.
Bardzo się cieszę, że mogłam obejrzeć Twój ogród z bliska i za to, że dzielisz się z nami swoim doświadczeniem i wiedzą.
Dziękuję Ci również za umieszczenie zdjęć, ponieważ ja zostałam pozbawiona aparatu przez moje córki
Jezu jak się cieszę, że posadziłam dwie limlajtki może kiedyś takie cudo mi urośnie jak u Ciebie Danusiu Fajnie że mam skalę porównawczą rozmiarów limki z Dorotką
Danusia poczęstowała mnie pyszną kawą w prześlicznej filiżaneczce i poszłyśmy zwiedzać jej królestwo i powiem Wam, że w realu Danusi ogród wygląda jeszcze piękniej niż na zdjęciach. Jest przytulny, kolorowy, dosłownie urzekający.
Danusi ogrod jest tak piękny że aż dech zatyka, jest tak jakby nieosiągalny dla zwykłego śmiertelnika ogrodnika amatora.
Mi aż wstyd oglądać zdjęcia tego ogrodu