Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

popcorn 09:03, 23 paź 2012

Elu kiedys posadzonkowalam tez dalsze czesci, ale one wtedy wypuscily z boków łodygi i były średnio urodziwe... ale rosły
Mala_Mi 09:07, 23 paź 2012

W moich okolicznych sklepikach Magnolii nie ma albo wyszła, albo nie zamówili.... trza zrobić wyprawę do większego miasta Nim nie wykupią....
Milka 11:41, 23 paź 2012

U mnie też nie znalazłam!
a dziewczynom podpowiem, że na forum są artykuły Danusi niemal o wszystkim; podane są wszystkie informacje i wystarczy wyszukać konkretny temat i wątek i już jest łatwiej i wiadomo jak postępować; powiem, że sama korzystam z tego nieustannie, bo jak coś robię na cito, to błyskawicznie mam informację
teraz szukam o daliach
Danusiu pozdrawiam
boguslaw_r_ 15:05, 23 paź 2012

kasik778 napisał(a)

Spieszę ze skrótem wieści z aktualnej Magnolii. gdzie jest wspomniana wcześniej sesja, jak zrobić ładnego chochoła ze słomy.

Danusiu gratuluję artykułu w Magnoli (i dla M też)

chochoły ze słomy podobają mi się szalenie, tylko skąd wziąść słomę? w zeszłym roku prosiliśmy kilku rolników o słomę i wszyscy nam powiedzieli, że nie mają żadnej nadwyżki słomy?

ciekawe czy przy sprzedaży jaj nie narzekają " na nadwyżki" i chętnie sprzedają
Kondzio 17:29, 23 paź 2012

Danusiu proszę o pomoc przy strumieniu jest na moim wątku i osób które mogą mi pomóc tez
Loosiuu 21:57, 23 paź 2012

Danusiu, jeśli trawa była wysiana 2 tygodnie temu i właśnie wschodzi, to czy na wiosnę można polać cały trawnik biohumusem dla poprawienia żyzności gleby?
Ania 23:17, 23 paź 2012

Ja też Danusiowe artykuły czytałam w Magnolii, bardzo przydatne. Pozdrawiam ciepło Danusiu
Gardenarium 23:31, 23 paź 2012

Łoosiuu napisał(a)
Danusiu, jeśli trawa była wysiana 2 tygodnie temu i właśnie wschodzi, to czy na wiosnę można polać cały trawnik biohumusem dla poprawienia żyzności gleby?

Na wiosnę można, ale czy biohumus akurat na początek? Nie jestem pewna. Spróbuj, a jak na trawniku nie będzie poprawy to posyp nawozem z dużą zawartością azotu.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 23:33, 23 paź 2012

irena_milek napisał(a)
U mnie też nie znalazłam!
a dziewczynom podpowiem, że na forum są artykuły Danusi niemal o wszystkim; podane są wszystkie informacje i wystarczy wyszukać konkretny temat i wątek i już jest łatwiej i wiadomo jak postępować; powiem, że sama korzystam z tego nieustannie, bo jak coś robię na cito, to błyskawicznie mam informację
teraz szukam o daliach
Danusiu pozdrawiam

Oto on

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/95-dalie-sekrety-uprawy

Też pozdrawiam

Instagram Ogrodowiska
baraga1904 09:47, 24 paź 2012

...gratuluję artykułu w Magnolii...
..serdecznie pozdrawiam Danusiu z pochmurnego Śląska...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies