Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Sebek 23:03, 14 lis 2012

Mam na zadanie opisać czym jest dla mnie niebo...I tak sobie myślę, czy nie napisać linka do Twojego ogrodu
Mala_Mi 23:11, 14 lis 2012

Jesiennie pospacerowałam..... ślicznie jest i taki porządek....

A storczyki cudniaste
Gardenarium 00:35, 15 lis 2012

Sebek napisał(a)
Mam na zadanie opisać czym jest dla mnie niebo...I tak sobie myślę, czy nie napisać linka do Twojego ogrodu

Jestem zaszczycona, ale może najpierw zrobię zdjęcia z nieba, czyli z podnośnika koszowego?

Instagram Ogrodowiska
Martek 01:05, 15 lis 2012

Pospacerowałam
elzbieta_b 08:09, 15 lis 2012

Danusiu, masz pięknego kota Czy piesek też gdzieś biega ? Jeśli chodzi o przesadzenie drzewa, ponieważ przeszkadza sąsiadce, to ja bym nie przesadzała. Myślę, że korona nie wystaje na jej działkę, więc nie ma sprawy. Drzewa liściaste mają to do siebie, że gubią liście. Pozdrawiam cieplutko
betysia 09:10, 15 lis 2012

cudny....oj moja Zuzanna bylaby nim oczarowana...w przeciwienstwie do leniucha i zazdrosnika Brutusa!

...pieknie, jesiennie, pracowicie, nowe projekty...czyli wszystko jak byc powinno...i tego ci zycze Danusiu!!!!
tulisiam cieplutko, futro tez!!!!!!
Kondzio 09:34, 15 lis 2012

Dziękuje ci Danusiu ze jesteś i pokazujesz swój ogród i osladzasz mi dzień ostatnio nie mam dobrego nastroju a twój ogród poprawia mi nastrój i dodaje sił
Gardenarium 09:53, 15 lis 2012

elzbieta_b napisał(a)
Danusiu, masz pięknego kota Czy piesek też gdzieś biega ? Jeśli chodzi o przesadzenie drzewa, ponieważ przeszkadza sąsiadce, to ja bym nie przesadzała. Myślę, że korona nie wystaje na jej działkę, więc nie ma sprawy. Drzewa liściaste mają to do siebie, że gubią liście. Pozdrawiam cieplutko

Moje w porywach nawet 4 koty są tutaj https://www.ogrodowisko.pl/watek/281-cztery-lapki-zwierzeta-domowe

no i suczkę mam. Ale nie biega, chodzi na spacery 3 razy dziennie, a wypuszczam ją żeby pogoniła obce kociska które znaczą mi bukszpany czasem. No to wtedy niezły bieg jest dokoła domu No i szczekanie Kropki

Placek i Pusia odeszły, został Prezes i Kropka, a Premierek mieszka na Vogla w centrum ogrodniczym Art Plants, jakby ktoś go widział to mój były kot, uratowany przed śmiercią.

Instagram Ogrodowiska
monteverde 10:02, 15 lis 2012

Nacieszyłam oczy storczykami, miłego dnia Danusiu, kocisko przeurocze
elzbieta_b 10:16, 15 lis 2012

Danusiu, tylko zajrzałam na stronę "zwierzęcą" Nie mam w tej chwili czasu ale po południu obejrzę wszystkie zwierzaczki. Twoi milusińscy super, piękni i w ogóle i w szczególe Ja mam dwa koty : Filemona (mały chuligan) i Kicię (milusińska). Obydwa porzucone przez innych. A może nigdy nie miały tego kogoś ? Kot przyszedł do nas taki malutki, że nosiłam go w kieszeni szlafroka Koteczka była już dorosła i doskonale czuła, że to do mnie trzeba się tulić. Uwielbiamy te nasze koty Mieliśmy jeszcze psa - Kapera - dużego, wilkowatego i bardzo mądrego. Odszedł po 13 latach bycia z nami Do dziś kręci mi się łza w oku Poszukam zdjęć to pokażę moich milusińskich