Dajanko, obcuję z już młodszymi od siebie,to i naumiałam się po ichniemu.....
Z kim się przestajesz,takim się stajesz......może to już powrót do młodości,żeby nie powiedzieć do zdziecinnienia?
Hej,hej, już niedługo będziesz miała wolne!
Szybkiego tygodnia!I odrobiny słońca....chociaż przez szybkę.hanuśkam.....
Hanuś ty zaczynasz mówić językiem małolatów hi,,hi Fajnie tak hanuśkać przez szybkę .Poniedziałek już z głowy jeszcze 4 dni i pieczenie ciast .Ściskam cieplutko
Dajanko, obcuję z już młodszymi od siebie,to i naumiałam się po ichniemu.....
Z kim się przestajesz,takim się stajesz......może to już powrót do młodości,żeby nie powiedzieć do zdziecinnienia?
Hej,hej, już niedługo będziesz miała wolne! [/quote
Tak Hanusiu trza nam iśc z postępem czasu ,,,lepiej się z wnukami porozumiemy Nie będziemy zgredami za nic
.Dzisiaj miałam złą wiadomość nie mogę sobie miejsca znaleść Syn poleciał z synową do Stanów w sobotę a dzisiaj dzwoni że jego teść zmarł mu na rękach.Tak jakby na nich czekał aby się pożegnać ,wczoraj normalnie jeszcze rozmawiali a dzisiaj go już nie ma .( Smutne te Święta będą dla nich i teściowej .Synowa jest ich jedyną córką a odległość ogromna.Nigdy nie wiem co powiedzieć w takich chwilach bo żadne słowa nie zmienią tego co się wydarzyło.Kiedy był u mnie dwa lata temu pamiętam jego słowa "Jeszcze troszkę jak już się podstarzejemy trzeba może pomyśleć aby kupić w Polsce jakiś domek bliżej dzieci .Uśmiechnęłam się z podziwem za takie myślenie Prawie 80 lat a czuł się tak młody Te słowa były lekcją aby nie narzekać lecz myśleć pozytywnie i cieszyć się chwilą.Idę z psinką na spacerek .Ściskam Haniu
Smutne wiadomości, tez miałam taką sytuację,jak ojca żegnaliśmy w dniu wigilii 20lat temu.I zawsze mi towarzyszy myśl,starzy ustępują przy stole młodszym,ale obowiązkiem młodych jest o tym pamiętać,komu zawdzięczają ten stół!
Buziam i głaszczę.....jestem z Tobą..
Mądre słowa Hanusiu.! Chyba mam anginę tak mnie rozbolały nagle migdały że śliny nie mogę przełknąć Już mnie tak ze trzy dni brało aż mnie chyba całkiem rozbierze.Masz jakiś dobry sposób Haniu taki domowy na pozbycie się infekcji? oprócz czosnku, bo tego nie mogę zjeść. Buzianie i głaskanie jest bardzo miłe ,mało mam takiego ciepełka ,jestem bardzo pazerna na takie czułości Ściskam
Na problemy z gardłem- ciepła woda z szałwią, łyżka soli i 2 łyżki wody utlenionej. Płukać jak najczęściej.
Jest to niezawodny sposób, nawet przy anginie.
Na problemy z gardłem- ciepła woda z szałwią, łyżka soli i 2 łyżki wody utlenionej. Płukać jak najczęściej.
Jest to niezawodny sposób, nawet przy anginie.
Pozdrawiam cieplutko
Dziękuję Grembosiu akurat syn jest a aptece i kupił mi szałwię,resztę mam .Jak dobrze ze napisałam bo jutro muszę być w pracy Pomoc koleżeńska jest niezawodna i jaka szybka Mam nadzieję że pomoże .Pozdrówka serdeczne przesyłam
Sok z cytryny wycisnąć,wypić bez słodzenia ,i zakropić tez do nosa.
Bardzo współczuję twojemu synowi i synowej,to straszna tragedia ale nic nie możemy poradzić takie jest życie,człowiek nie zna dnia ani godziny.U mnie też miały być wesołe święta,miał przyjechać mój tata ale niestety z jego zdrowiem nie jest najlepiej.Bardzo się o niego martwię,ma już swoje lata a ze zdrowiem coraz gorzej.Mam nadzieję,że Ty Dajanko czujesz się już lepiej.
Witaj Danusiu... Ściskam mocno i pozdrawiam serdecznie... Nigdy się nie nauczymy żegnać na zawsze z naszymi bliskimi... Nawet nie wiem, czy to byłoby możliwe...