Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

hanka_andrus 17:22, 08 kwi 2013

Dziękuję za wizytę i wsparcie, wiosnę mam a razie w domu.

dajana 21:41, 08 kwi 2013

aneta230972 napisał(a)
Dajanko fotka z wczoraj

Pozdrawiamy "wiosennie"

W pracy Anetko tej fotki nie miałam, jedynie treść a tu taka niespodzianka Ale chłopaki jak malowane i jakie pracowite Kto zamieszka w tym pięknym Iglo? Mamusia czy tatuś he,he.Dzieciaczki to o każdej porze roku są żywe jak sreberka ,śnieg im nie przeszkadza .Boksia już na nózkach? a gdzie ma kołnierzyk aby sobie nie lizała brzuszka Codziennie będzie lepiej .Lubie takie obrazy ,szczęśliwe dzieci zwierzątko i domek na drzewie Taki domek to było moje marzenie a stanął pod drzewem Kiedyś może zamienię na taki właśnie.Miałabym swój azyl Nie ważne ile mam lat ale potrzeba jest istotna Nikogo bym do niego nie wpuściła no chyba ze wnusie ale żadnych facetów Piękne zdjęcie Chciałam napisać buziaki dla chłopców ,zapędziłam się Chłopcy i buziaki akurat Piątkę przybijam !! Buziaczki dla suni bo taka bidulka no i dla ciebie ma się rozumieć
dajana 21:45, 08 kwi 2013

hanka_andrus napisał(a)
Dziękuję za wizytę i wsparcie, wiosnę mam a razie w domu.

Jak to w domu Haniu? już lecę do ciebie
aneta230972 22:02, 08 kwi 2013

Dajanko fotka zrobiona dzień przed zabiegiem Inki. Teraz już jest super ale pierwsze dwa dni była biedna. Śmiejemy się, że w końcu wróciła do żywych. Jak chłopaki idą spać to moja boksia przychodzi do mnie i zaczynają się płacze i ten wzrok błagalny. Terrorystka mała. Zawsze coś smacznego ugra. I dzisiaj włąśnie pierwszy raz po zabiegu zaczęły się lamenty czyli znaczy wraca do zdrowia . Po zabiegu założyli jej takie spec. wdzianko/kaftanik wiązane na plecach, żeby się nie drapała. Kapitalny patent. Na kontrolę jedziemy w piątek. Dajanko jakie piękne słoneczko mnie dzisiaj obudziło. Aż żyć się chce.Pozdrawiam więc wiosennie.
hanka_andrus 22:24, 08 kwi 2013

Kochaniutka, uważaj z tymi taczkami! Śnieg nie zając, sam spadł, sam odejdzie. A że 2 dni dłużej bedzie leżał? Wiem, chce się swojego zielonego i kwietnego zobaczyć. No jak nie mogę inaczej, to na stół stawiam, tak jak ty, gałązki brzozy, forsycję, wiśnię, albo i w kwiaciarni kwiatek nabywam.
Przedtem, to mi M kwiatki wiosenne nabywał, a teraz go nie ma. Sama sobie życie uprzyjemniam. A co!
W nocy u mnie -5 ma być, ale już chyba nie zdzierżę i pognam do ogrodu.
Miłego wieczoru! Syrop na kaszel i nogi przed spaniem natrzyj.
Martek 22:39, 08 kwi 2013

Dobry wieczór Dajanko
Jutro wrzucę zapach bo tu nie mam zdjęć .
To nie róża to piwonia i jak zgadłaś goździki .Obwąchują się lub miziają podejrzałam i zatrzymałam w kadrze ))))
Pozdrawiam serdecznie.
dajana 23:24, 08 kwi 2013

hanka_andrus napisał(a)
Kochaniutka, uważaj z tymi taczkami! Śnieg nie zając, sam spadł, sam odejdzie. A że 2 dni dłużej bedzie leżał? Wiem, chce się swojego zielonego i kwietnego zobaczyć. No jak nie mogę inaczej, to na stół stawiam, tak jak ty, gałązki brzozy, forsycję, wiśnię, albo i w kwiaciarni kwiatek nabywam.
Przedtem, to mi M kwiatki wiosenne nabywał, a teraz go nie ma. Sama sobie życie uprzyjemniam. A co!
W nocy u mnie -5 ma być, ale już chyba nie zdzierżę i pognam do ogrodu.
Miłego wieczoru! Syrop na kaszel i nogi przed spaniem natrzyj.

Od kiedy tu mieszkam Haniu nie choruję nie miewam infekcji Raz mnie tylko troszkę gardło zabolało ale na drug dzień przeszło Jestem zahartowana, żadnych syropów nie mam kaszlu Hanusiu nóżki to mi moja Moli tak grzeje że żadna mikstura jej nie zastąpi a ja to uwielbiam .Lubie jak na moich stopach się połozy i obgryza ucho taki przysmak do gryzienia. Te odgłosy jej ciepłe włoski działają jak balsam usypiają mnie jak najpiękniejsza bajeczka .Kwiatuszki Haniu to ja sobie sama czasami kupuję mój m nie z tych co by kwiatek kupił no chyba ze jadalny długi i wędzony haha dla siebie oczywiście .Twój męzuś był inny a mój niby jest ale tak jakbym była sama a moze jeszcze gorzej bo obsługa jest męcząca haha.Przywykłam i tez sama sobie życie uprzyjemniam a co! I tak trzymajmy Haniu
dajana 23:41, 08 kwi 2013

Martek napisał(a)
Dobry wieczór Dajanko
Jutro wrzucę zapach bo tu nie mam zdjęć .
To nie róża to piwonia i jak zgadłaś goździki .Obwąchują się lub miziają podejrzałam i zatrzymałam w kadrze ))))
Pozdrawiam serdecznie.

To piwonia? jaka ona piękna Muszę takie kupić koniecznie i te gożdziki też Polowałam na różę niemal identyczną jak ta piwonia Jest taka róża do piwonii podobna ale nie mogę na nią trafić wciąż już wysprzedana pisze.Kiedyś miałam sporo piwonii ale zjadły mi cebulki te myszy ziemne Został się jeden krzaczek który nigdy nie zakwitł Przesadziłam go jesienią może w tym roku zakwitnie Nie wiem jakiego jest koloru bo wtedy kupowałam wszystko.Teraz troszkę zmądrzałam i robię listę tego co mieć w ogrodzie przewiduję Piwonię obowiązkowo, zakochałam się w nich tak jak w różach i niezapominajkach. Na to twoje zdjęcie mogę patrzeć godzinami Martusiu .Też bym się tak do nich pomyziała Piwonie pięknie pachną i gożdziki również.Dziękuję za wizytę bardzo mnie ucieszyła .Pozdrawiam równie serdecznie
monteverde 23:47, 08 kwi 2013

Dajanko a jak się ta róża podobna do piwonii nazywa? pozdrawiam
hanka_andrus 10:09, 09 kwi 2013

Na dobry dzień moje goździki, gratki na 2 stówki i buziaczki. Chcesz takie?