Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

dajana 13:20, 09 kwi 2013

Dziękuje wszystkim za piękne kwiatuszki .Stuknęły mi dwie setki nudziarstwa, a ogrodu jak nie ma tak nie ma. Juz zaczynam byc niecierpliwa. W tym roku z pewnością cos się w nim zmieni musi!!! Pozdrawiam was wszystkie dziewuszki i słoneczka duzo zyczę. Wiem dzisiaj go nie ma, ale snieg który rankiem padał juz się stopił i to jest fajna wiadomośc dla nas
AgnieszkaW 13:34, 09 kwi 2013

Dajano, wkrótce będziesz miała piękny ogród. Masz już plany i zapał, a to podstawa (no i fundusze). Pozdrawiam
dajana 13:47, 09 kwi 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Dajano, wkrótce będziesz miała piękny ogród. Masz już plany i zapał, a to podstawa (no i fundusze). Pozdrawiam

No własnie Agusiu przeszkadza mi to ostatnie, ale ma sie ku zmianie Jeszcze 11 dni i wszystko się okaże.To był ciezki dla mnie rok oj bardzo cięzki, licząc od maja do maja . Zapału mi nie brak ,mam go tyle ze jeszcze góry mogę przenosić.Wazne że mąz wyzdrowiał na tyle że funkcjonuje juz samodzielnie.Idzie ku lepszemu a ze patrzę na zycie optymistycznie to nie dopuszczam czarnych mysli.Będę miec ogród wiem póki co cieszę oczy waszymi bez cienia zazdrosci Dobrego dnia Agusiu
dajana 14:52, 09 kwi 2013

dajana 22:02, 09 kwi 2013

Najpiękniejsza róża Austina bezkolcowa podobna do piwonii Zakochałam się w tej róży Potrzebuję 10 krzaczków a jest wciąż niedostępna Była jesienią 2012 roku może na jesień tego roku też będzie
AgnieszkaW 22:07, 09 kwi 2013

Róża prześliczna, a dokładnie jak się nazywa i czy dobrze zimuje na naszych terenach?
monteverde 22:15, 09 kwi 2013

dajana napisał(a)

Aniu za pół godz znajde jej nazwę Musze przeleciec szkólki które wciaz lustruje tam jest ich nazwa i zdjęcie .Troszkę to potrwa .

Aniu mam niestety zdjęcia w pracy nie wkleję w domu to zrobię .Jak sie okazało to jest to wizytówka austinowej hodowli .Potrzebuje aż 10 krzaczków tej róży Jest bez kolców i na dodatek pnąca do 2,5 m .Chocbym miała czekać i dwa lata zamówię ja A gdzie w Floribundzie Aniu .Teraz nazwa Brother Cadfael Myślę ze tobie tez się spodoba

Podoba się dlatego zapytałam, ale nie ma jej teraz Floribunda, mogę zapytać kiedy będzie miał a teraz na 200 stronkę kwiatek róża Chandos Beauty
dajana 22:29, 09 kwi 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Róża prześliczna, a dokładnie jak się nazywa i czy dobrze zimuje na naszych terenach?

http://www.floribunda.pl/brother-cadfael-ausglobe-id-45.html Najlepiej będzie kiedy ci link wkleję Agusiu Poczytasz sobie o niej
dajana 22:40, 09 kwi 2013

Już kupowałam u tego pana róże jesienią ,jeszcze przykryte są ale krzaczki były zdrowe zadbane i dorodne Myślę że przezimowały Aniu .Zapytaj jak masz taką możliwość czy na jesień będzie dostępna i te wszystkie piękności które są już niedostępne Nie mogę jeszcze kupić roslin bo najpierw musze przygotować teren a to sie wiąże z wjazdem sprzętu Znowu mi połamią i rozjadą a ja będę rozpaczać ha,ha. Duże zakupy to u mnie będę chyba jesienią Poszukuje granatowych (dosłownie )roślin Znasz o takim kolorze kwiatuchy Aniu? Dziękuję za różyczkę jest śliczna .Takie kolory lubię
AgnieszkaW 22:54, 09 kwi 2013

Dajano, dzięki, wsiąkłam w stronkę, nie wiem, kiedy pójdę spać.