Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

dajana 23:15, 29 mar 2013

Iwa napisał(a)
Dajanko dziś w moim ogrodzie jest tyle śniegu, a powinno być radośnie, kolorowo, fiołkowo...
ciężki śnieg połamał mi kolejne, bardziej kruche roślinki. Wkrótce, rzeczywiście, zaczniemy działać w ogrodzie od tego samego etapu

Iwonko otwieram rankiem oczy i nie wierzę w to co widzę,śnieg tak sypał w ciągu dnia że świata nie było widac Trzy razy musiałam odśnieżać bo wyjść z domu nie mogłam .U mnie jest podobnie z przykrością stwierdzam Dzieci dojechały szczesliwie,śpią już smacznie a ja wskoczyłam na chwilkę dla relaksu miedzy innymi .Moje rośliny są niewidoczne sprawdzę dopiero kiedy zginie śnieg wystają jedynie kikuty spod zlodowaciałego śniegu a to nie wróży i u mnie nic dobrego.Cieszmy się zatem dziećmi póki co.)
dajana 23:15, 29 mar 2013

Iwa napisał(a)
Dajanko dziś w moim ogrodzie jest tyle śniegu, a powinno być radośnie, kolorowo, fiołkowo...
ciężki śnieg połamał mi kolejne, bardziej kruche roślinki. Wkrótce, rzeczywiście, zaczniemy działać w ogrodzie od tego samego etapu

Iwonko otwieram rankiem oczy i nie wierzę w to co widzę,śnieg tak sypał w ciągu dnia że świata nie było widac Trzy razy musiałam odśnieżać bo wyjść z domu nie mogłam .U mnie jest podobnie z przykrością stwierdzam Dzieci dojechały szczesliwie,śpią już smacznie a ja wskoczyłam na chwilkę dla relaksu miedzy innymi .Moje rośliny są niewidoczne sprawdzę dopiero kiedy zginie śnieg wystają jedynie kikuty spod zlodowaciałego śniegu a to nie wróży i u mnie nic dobrego.Cieszmy się zatem dziećmi póki co.)
dajana 23:17, 29 mar 2013

Dlaczego ostatnio mi się wkleja wszystko podwójnie, co robię żle?
aneta230972 00:24, 30 mar 2013

Dajanko droga

Rodzinnych, radosnych,

Pozdrawiam serdecznie.
aldonaz 00:50, 30 mar 2013

ŻYCZĘ SŁOŃCA ZA OKNEM, KOLORÓW NA STOLE I CIEPŁEJ WIELKANOCY.

malgocha1960 05:57, 30 mar 2013

Dajanko,fajnie,ze bedziesz miała wszystkich najbliższych w komplecie przy sobie.Takie chwile coraz rzadziej nam się zdarzają i trzeba łapać każdą sekundę rodzinną póki się da.
Keri 13:46, 30 mar 2013

Pola 13:50, 30 mar 2013

Kasiek 13:54, 30 mar 2013

Dajanko,trosze wiosenki ci przynioslam
gusiarz 18:10, 31 mar 2013

Dajanko - wszystkiego najcieplejszego na Wielkanoc życzę