Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Ola54 18:07, 14 sie 2013

No to witam w gronie "babć" i gratuluję
an_tre 20:28, 14 sie 2013

dajana napisał(a)
Przed chwilą urodziła mi się wnusia
Serdecze gratulacje Babciu
pozdrawiam

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
akanta 21:43, 14 sie 2013

dajana napisał(a)
Przed chwilą urodziła mi się wnusia

Najszczersze gratulacje Danusiu,dużo radości !!!!!!!!!!
21:55, 14 sie 2013
dajana napisał(a)
Nie wiem co sie stało ale wszystkich których miałam w obserwowanych wątkach nagle zgineli.Mam tylko Iwonkę i nikogo więcej, czy ktos zna przyczynę i jak temu zaradzić?

Przyrzekam, że nie maczałam w tym palców a miałabym Cię tylko dla siebie... BABCIU
Ojej, jak się czujesz w tej roli? Nie wiem jak to jest... ale Danusiu samych przyjemnych zdarzeń i cudownych momentów z wnusią. Zdążysz urządzić ogród zanim wnusia zacznie chodzić
dajana 11:28, 15 sie 2013

Bardzo wam wszystkim dziękuję za serdeczności Urodziła mi się czwarta wnusia niestety nie dane mi jest być taką babcią jaką bym być pragnęła.Odległość wkrótce między nami będzie nie do pokonania a i pozostałe wnuczki mogę oglądać jedynie na zdjęciu .Los przewidział mi inny scenariusz, opieka nad potrzebującymi i to nie tylko jednej osoby Zbieram siły bo jak zwykle ze wszystkim jestem sama .Jestem troszkę przerażona ale nie mogę zawieść ani bliskich ani siebie Dam radę bo jestem silna baba kiedy w gre wchodzi cudze życie .Ubolewam jedynie ze tak mało czasu mogę wam poświęcić ,przynajmniej na dzień dzisiejszy Kiedy ogarnę to jakoś znajdę chwile i dla siebie bo ogrodu bez was nie jestem w stanie zrobić nie wspominając o przyjemności kontaktu z wami .

Iwonko bycie babcią to cudowny stan ducha bo cząstka mnie samej jest w każdej z moich wnuczek Jedna ma oczy ,inna usta, włosy spojrzenie, oprawa oczu itd .Kiedy na nie patrzę widzę własne odbicie Nasze wnuki są przedłużeniem naszego życia To część siebie która trwa dalej kiedy nam przyjdzie się pożegnać na zawsze .Nie wymieniam już innych cudownych odczuć ich zapachu, uśmiechu, małe łapeczki obejmujące babuni szyje ,całuski ,rozmowy i ta słodycz połączona z niewinnością która zawsze mnie wzruszała .To coś tak cudownego że życzę każdemu poznania i smakowania tego uczucia .Nie będę się zbytnio rozwodzić nad tematem bo jak to ze mną bywa zamieni się to w wykład hi.

Akanto dziękuję z całego serca nie tylko za serdeczne słowa Ty wiesz za co jeszcze i choć mam ogromne wyrzuty sumienia że tak mało mnie dla ciebie ostatnio to wiem że nie masz mi tego za złe Ty i Iwonka jesteście mi tak bliskie że nic nie jest w stanie tego zmienić .Obie was uwielbiam i obie noszę w sercu każdego dnia .Ściskam was moje kochane dziewczyny i posyłam moje kwitnące hortensje

Nawet zdjęcia robię o zmroku bo w ciągu dnia się nie wyrabiam z czasem

an_tre 11:43, 15 sie 2013

dajana napisał(a)

Dajanko życie nam pisze swój scenariusz nie zawsze taki jaki sobie byśmy wymarzyli, ale i w nim jest miejsce na małe i duże radości, że możemy zapomnieć o troskach dnia codziennego i te chwile są tak cenne, zapamiętujemy je na długo...sługo
totki o zmroku też mają swój urok i każdy może się nimi pochwalić. piękne te horti
pozdrawiam i życzę dużo dobrego
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
dajana 12:12, 15 sie 2013

Mądre są twoje słowa Aniu takie jest po prostu życie i ja doskonale o tym wiem Moje oczy są bardzo bystre a radośc odnajduję we wszystkim co mnie otacza .Wbrew pozorom uśmiech gości na mej twarzy I ja cię serdecznie pozdrawiam Lecę dokończyc obiad .Miłego dnia
yolka 16:41, 15 sie 2013

Też jestem babcią na odległość.
GorAna 16:48, 15 sie 2013

Dajanko, dużo sił Ci życzę...a dobro, które niesiesz wróci do Ciebie ze zdwojoną siłą
Gratulacje Babciu....doskonale znam to uczucie....dzięki temu nasze życie wbrew pozorom nigdy się nie kończy, bo komóreczki przekazywane są z pokolenia na pokolenie....i to jest piękne
FrancoPolo 21:38, 15 sie 2013

GorAna napisał(a)
Dajanko, dużo sił Ci życzę...a dobro, które niesiesz wróci do Ciebie ze zdwojoną siłą
Gratulacje Babciu....doskonale znam to uczucie....dzięki temu nasze życie wbrew pozorom nigdy się nie kończy, bo komóreczki przekazywane są z pokolenia na pokolenie....i to jest piękne
Gratulacje dla babci.Wiem że jesteś zapracowana dlatego wybaczam Ci że zapomniałaś o mnie .Pozdrowienia dla wszystkich.