Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

dajana 20:53, 24 sie 2013

Dziękuję Bożenko skoro mnie odwiedziłaś to chyba już jesteś zdrowsza i to najbardziej cieszy .Trawka mi się udała a rabaty tez wypięknieją z czasem Powoli Bożenko coś tam tworzę to dowód na to że się nie lenię Cieszę się że ci się podoba .I ja cię serdecznie pozdrawiam
akanta 22:24, 24 sie 2013

dajana napisał(a)
Czas pokazać moją trawkę i nie tylko

Prawa strona zasiana no jeszcze środkowy pas się odróżnia bo najpózniej był obsiany I co jest róznica prawda? Juz się u mnie zieleni ,nareszcie nie piach i chwasty i wszystko zrobiłam sama bez niczyjej pomocy a ile radości przy tym miałam

Pięknie sobie radzisz,dywan wzorcowy,czas na koszenie.Super wiedoczek i hortki pięknie kwitną.Może ci się spodobają w tym hortensjowym szpalerku turzyce-sina lub złota ew.popatrz na tawuły drobne Goldmund i Gold princes.Oba gat.roślin niekłopotliwe.
dajana 22:50, 24 sie 2013

Dzisiaj skosiłam Aniu .wejdę na google i zobaczę jak wyglądają rośliny przez ciebie polecane Z nazwami troszkę się obyłam ale nie pamiętam jak wyglądają .Pięknie ci dziękuję za pochwałę również
Bogdzia 09:00, 25 sie 2013

Miłego dnia Dajanko.
gusiarz 19:48, 25 sie 2013

Dajanko- dawno mnie u Ciebie nie było, a tu takie zmainy!!! Jak soczyście zielono , pięknie kwitną i róże i hortki. Wspaniały efekt!!

Przeglądając Twoje fotki znalazłam piękną różę - podpowiedz jak to odmiana, proszę. Bardzo, ale to baaardzo mi się podoba.
Pozdrawiam niedzielnie

dajana napisał(a)

dajana 21:07, 25 sie 2013

gusiarz napisał(a)
Dajanko- dawno mnie u Ciebie nie było, a tu takie zmainy!!! Jak soczyście zielono , pięknie kwitną i róże i hortki. Wspaniały efekt!!

Przeglądając Twoje fotki znalazłam piękną różę - podpowiedz jak to odmiana, proszę. Bardzo, ale to baaardzo mi się podoba.
Pozdrawiam niedzielnie

Gusiu to moja pupilka ze wszystkich róz które mam najbardziej mi się podoba ale to niska róża 60 cm rozkrzewia się do 50cm szerokości .Liście ma ciemno zielone błyszczące i póki co zdrowa To jest róża Rosenfee kupiłam ją w Rosa Ćwik w internecie, wszystkie kupuję w ten sposób Nie wiem czy kwitnie drugi raz bo po pierwszym kwitnieniu stanęła Wypuściła sporo nowych pędów i zobaczymy co dalej .Dokupię ich jeszcze kilka bo mam pomysł na nową rabatkę .I ja cię pozdrawiam cieplutko
AgnieszkaW 21:10, 25 sie 2013

Dajano, kociaki jak mniemam zostają u ciebie? Buziaki przesyłam
marzena 21:13, 25 sie 2013

bardzo piękny trawnik z rabatami wokół
pewnie mnóstwo pracy miałaś z wykonaniem ?
Dajano, wiem, że lubisz konie, więc zerknij do mnie, właśnie umieściłam pasące się konie sąsiada dwa kroki ode mnie...
gusiarz 22:39, 25 sie 2013

Dajanko- dzięki za odpowiedź - Róża przecudna!! Będę na nią polować. Ja róże kupowałam w tym roku w Rosarium, również przez internet - mają wspaniałe okazy - polecam

ewsyg 11:11, 26 sie 2013

Dajano, super trawka. Jak się człowiek na takiej położy to żal się z niej podnosić. Do tego jeszcze nad głową błękit nieba........ i cóż więcej potrzeba.