Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Kondzio 22:12, 26 lis 2013

dajana napisał(a)
Kondzio ale z ciebie figlarz hi,hi szczena opada , No rozbawiłeś mnie, ale to dobrze bo dawno nie było u mnie tak miło jak dzisiaj .W ogóle jakiś czarowny dzisiaj dzień tylu gości jak nigdy,ku mojej radości
fajnie że jesteś szczęśliwa hi hi hi
dajana 22:32, 26 lis 2013

FrancoPolo napisał(a)
W jakich marzeniach. Danusiu ja już widzę u Ciebie jak ten ogród jest gotowy a Ty nad nim dopiero kombinujesz. Pozdrawiam serdecznie.

Franiu czyżbyś mi projekt ogrodu zrobił? Na twoim miejscu to ja bym do swego ogrodu mnie nie wpuściła bo kiedy do niego wejdę to nie jestem pewna co zrobię Klony zabiorę i pół ogrodu ci przesadzę do siebie oczywiście Wiesz ile miejsca ci przybędzie na nowe rośliny ? hi,hi nie bój się żartuję, ale pomożesz w wielu sprawach Tylko że ja matoł jestem i na odległość nie kumam muszę na własne ślipka wszystko zobaczyć aby zajarzyć.a herbatka w twojej herbaciarni to mus.Muszę popracować nad swoim wyglądem co byś się mnie nie przestraszył bo mnie jeszcze za babę jagę weżmiesz i tyle z mojej wizyty zostanie.Jeśli od jutra zacznę do wiosny wypięknieje mam nadzieję hi,hi
dajana 22:38, 26 lis 2013

Trzeba łapać każdą chwilę Kondzio bo żadnej nie da się powtórzyć.To dzięki wam się dzisiaj tak cieszę
FrancoPolo 22:59, 26 lis 2013

dajana napisał(a)

Franiu czyżbyś mi projekt ogrodu zrobił? Na twoim miejscu to ja bym do swego ogrodu mnie nie wpuściła bo kiedy do niego wejdę to nie jestem pewna co zrobię Klony zabiorę i pół ogrodu ci przesadzę do siebie oczywiście Wiesz ile miejsca ci przybędzie na nowe rośliny ? hi,hi nie bój się żartuję, ale pomożesz w wielu sprawach Tylko że ja matoł jestem i na odległość nie kumam muszę na własne ślipka wszystko zobaczyć aby zajarzyć.a herbatka w twojej herbaciarni to mus.Muszę popracować nad swoim wyglądem co byś się mnie nie przestraszył bo mnie jeszcze za babę jagę weżmiesz i tyle z mojej wizyty zostanie.Jeśli od jutra zacznę do wiosny wypięknieje mam nadzieję hi,hi
Z tym wyglądem to nie przesadzaj, w naszym wieku pod spódnicę się nie zagląda. Co do projektu to powiem tak że musiałbym to widzieć .Na wiosnę Cię odwiedzę to coś poradzimy. Bo chyba ja prędzej się zjawię niż Ty, z wiadomych przyczyn. Na razie się oszczędzaj i zbieraj siły na wiosnę. Pozdrawiam Wszystkich odwiedzających.
Viola 23:33, 26 lis 2013

dajana napisał(a)
Martusiu jaki ogród?ja go kochana nie mam, kawałek trawy, cztery o przepraszam 6 niedokonczonych rabat to nie ogród. Jesli chcesz pokaże ci tyły i jakie zadanie mnie czeka .Pokaże na pewno bo robię rózne ujęcia miejsc przed wiosnennym projektem .Przód to pestka ale tyły to naprawdę wyzsza szkoła jazdy Kiedy ci pokażę sama zobaczysz z czym muszę sie zmierzyc ,niestety w pojednynke bo moge liczyc tylko na swoje dwie łapki ,no chyba ze w Lotto wygram hi,hi .albo zatrudnię całe ogrodowisko z noclegami wichtem i opierunkiem to wtedy może się udać hi,hi.To by była nawet fajna zabawa ,,

O to jest dobry pomysł. Zatrudnić całe ogrodowisko u siebie, a jak skończa to do drugiego ogrodu jechac razem na rewolucje i tak wspólnymi siłami by się udało parę ogródków trzasnąć w ciągu sezonu. Podoba mi się. Zapisuję się do pomocy, choć nic projektować nie umiem, ale gotować to już jak najbardziej, a ostatecznie to i opierunek wchodzi w grę
00:19, 27 lis 2013
Danusiu, nie mogłam wyrwać się ze swojego ogrodu, tyle miałam gości po powrocie.
Od razu trafiłam na post Kondzia, że jesteś szczęśliwa i teraz mogę już spokojnie iść spać, też szczęśliwa Jakiś taki dobry układ gwiazd chyba miał miejsce, bo u większości i dobry humor i dobre zdrowie i optymizm zastałam
Dobrych snów Dajanko
dajana 01:04, 27 lis 2013

Iwonko dopchać się dzisiaj do ciebie nie było sposobności ale ucieszyły mnie ogromnie twoi goście Zaglądam do siebie a tu tłok. Miałyśmy obie podobnie i z tego właśnie powodu tak szczęśliwa się czułam .Zostawiłam ci liscik który sporo czasu mi zajął dlatego się spózniłam a wszystko przez ten mój stary komputer lecz na to póki co wpływu nie mam Teraz mogę pójść spać I ja tobie życzę dobrych snów i spokojnej nocy
Tusiala 08:54, 27 lis 2013

Cieszę się, że w minimalnym stopniu wywołałam taką lawinę Udanego dnia
dajana 12:16, 27 lis 2013

Przyjażni ludzie Martusiu są jak nektar którym mamy pragnienie się delektować .Jesteś jego częścią czy tego chcesz czy nie .Tak w ogóle to jestem zaskoczona twoim kontaktem ze mną,tak słodko zaskoczona Nawet sie zastanawiałam czy aby wiesz ze ja to ja . Odwiedzasz mnie codziennie a przeciez jesteś taka młodziutka a ja? hmm no cóz kiedys byłam hi,hi.Właściwie to z powodzeniem mogłabys być moją córką, tylko że ja nie miałam szczęścia mieć córki Mogę cię adoptować witrtualnie ?
Kiedy byłam w ciaży z drugim synem (mam ich dwóch ) wmówiono mi że to będzie dziewczynka więc po cichutku nadałam jej imie własnie Marta Podczas porodu lekarz mnie zapytał co mam w domu? mówię syna no to ma pani drugiego na co ja odpowiedziałam, może być hi,hi. Dobra, za duzo gadam .!
I ja tobie zycze Martusiu fajnego dzionka i duzo usmiechu
Kondzio 13:26, 27 lis 2013

Macham i hiham hi hi hi