Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

agam 21:25, 27 lis 2013

Ale Wy ślicznie opowiadacie. Miło się czyta. Pozdrowienia przesyłam
Tusiala 12:20, 28 lis 2013

Ty to z pewnością Ty Młodziutka? Hmmmm to zależy jak na to się patrzy - jak na metrykę to raczej bym powiedziała kobieta w kwiecie wieku prokreacyjnego Ja się czuję młodziutka z pewnością
Cieszę się, że imię Ci się na tyle podobało, że chciałaś je dać córce. Moja mama mi je dała bo strasznie uwielbiała aktorkę Martę Lipińską a że akurat leciało "Nad Niemnem".... to tak wyszło
Adopcja wirtualna mile widziana ale i tak twierdzę, że na Twą córę jestem za stara wesołego dnia życzę Dajanko
Viola 12:30, 28 lis 2013

To ja chcę na adopcyjną, wirtualną siostrę Dajany, Pleeeease Zawsze chciałam mieć siostrę, a nie mam
Tusiala 12:34, 28 lis 2013

Violu możesz być moją siostrą wirtualną jak najbardziej. Ja mam cztery siostry rodzone więc.... od przybytku główka nie boli
dajana 14:50, 28 lis 2013

Viola napisał(a)
To ja chcę na adopcyjną, wirtualną siostrę Dajany, Pleeeease Zawsze chciałam mieć siostrę, a nie mam

O raju ! jednego dnia zyskałam i siostrę i córkę Violu siostry też nie mam, przyjmuje was zatem obie do mego serca i padam wam w objęcia.Poczułyście uścisk?hi,hi
Kasiek 14:56, 28 lis 2013

To ja moge byc babcia, a co, w koncu to miejsce jeszcze nie zajete
dajana 15:00, 28 lis 2013

Martusiu to twoja mama lubiła tę samą aktorkę co ja .Ciekawe czy lubiła muzykę i śpiew Czesława Niemena Jestem dzisiaj w domu niestety tylko jeden dzień Wieje tak jakby co najmniej diabeł Boruta po polach biegał, chociaż to nie Łęczyca ale jak to diabeł wszędzie szuka słabych dusz .Lecę dziewczynki ostatnie róże zabezpieczyć bo szkoda aby mi przemarzły Wrócę wieczorem .Wesołego dnia wam zyczę
dajana 15:02, 28 lis 2013

Kasiek napisał(a)
To ja moge byc babcia, a co, w koncu to miejsce jeszcze nie zajete

hi,hi Kasieńko miła ty babcia? To ja jestem babcią ,mogę być twoją ale nie na odwrót.Dobrze że cię dostrzegłam bo bym się tak niem uśmiała
dajana 15:06, 28 lis 2013

agam napisał(a)
Ale Wy ślicznie opowiadacie. Miło się czyta. Pozdrowienia przesyłam [/quot

Agam bo ty zapewne jeszcze nie byłaś u Kasi tam to dopiero jest ciekawie o wesoło .Pozdrowienia ci serdeczne przesyłam .Czas cię odwiedzić ale dopiero wieczorkiem Tymczasem
Kasiek 15:15, 28 lis 2013

Az milo sie czyta widzac ze wszystkim dopisuje dobry humorek i tak powinno byc
Pozdrawiam cieplusio ze zmarznietej Bawarii