Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

dajana 15:22, 28 lis 2013

Nie wierz w to co widzisz reakcja człowieka bywa różna kiedy traci grunt pod nogami ale przyznaję że dobry humor ,usmiech i mili ludzie potrafią wiele zdziałać.Lecę Kasieńko do tych moich róż bo zaraz ciemno będzie .W Bawarii tez zima niestety rozgrzejmy sie więc smiechem
Kasiek 15:23, 28 lis 2013

Milego dnia Dajanko
dajana 15:24, 28 lis 2013

Nawzajem Kasiu
Viola 16:37, 28 lis 2013

Ale miło się zrobiło Tyle lat czekałam i się doczekałam większej rodzinki - 2 całkiem nowe siostry - hura!
Kondzio 17:37, 28 lis 2013

macham hi hi hi
Kasiek 20:20, 28 lis 2013

Viola napisał(a)
Ale miło się zrobiło Tyle lat czekałam i się doczekałam większej rodzinki - 2 całkiem nowe siostry - hura!

A babci nie kcesz Ja jeszcze jestem taka niezaadoptowana
dajana 20:50, 28 lis 2013

hi,hi Kasiu w tym stroju z taką prezencją i potworem u boku to ja się nawet nie waham i biorę cię z całym inwentarzem pod warunkiem ze ten potworek moich kotów nie zeżre bo one takie malutkie i biedne Zaraz ci pokażę jak pilnuje ich bezpieczeństwa przed moim małym chuliganem
Pola 21:02, 28 lis 2013

Hihihi, Dajanko nieźle się uśmiałam, córka, siostra, babcia, no niezły duet a przyjaciółka by się tu nie przydała bo widzę że miłę towarzystwo się szykuje. Zmordowana jestem po robocie, ale jak was czytam to mi zmęczenie przechodzi...
dajana 21:13, 28 lis 2013

Moja kociarnia opanowała moją jadalnię ,to jeszcze nie wszystkie bo dwie schowały się na poddaszu leżą sobie na suszarce bo nic innego wyższego nie mam a na suszarkę mój pies nie wejdzie Nareszcie je ulokowałam Proszę nie patrzeć na moja zastępczą komodę ,docelowo meble będą białe .W sobotę jednego na szczęście ubędzie ,znalazł się dobry człowiek ale tylko jeden Co ja z taką gromadą kotów pocznę .

dajana 21:25, 28 lis 2013

Pola napisał(a)
Hihihi, Dajanko nieźle się uśmiałam, córka, siostra, babcia, no niezły duet a przyjaciółka by się tu nie przydała bo widzę że miłę towarzystwo się szykuje. Zmordowana jestem po robocie, ale jak was czytam to mi zmęczenie przechodzi...

I o to chodzi Polu aby było miło i odprężająco .Przyjaciel zawsze pożądany a my wszystkich przygarniemy bo mamy dobre serca Znowu pracowałaś do póżna ? Nie jestem wścibska ale ciekawi mnie jaką pracę wykonujesz Jedynie z powodu tego ze ją lubisz Ciekawe co to takiego co tyle czasu ci zajmuje ,przychodzisz padnięta i jeszcze zadowolona. Kurcze no normalnie ci zaczynam zazdrościć zamiast współczuć.