Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Tusiala 11:26, 26 lis 2013

FrancoPolo 15:40, 26 lis 2013

dajana napisał(a)
No to pocieszycielka z ciebie sympatyczna, wiesz jak wzbudzic uśmiech .Pozwalam ci zatem pisac ze mam ogród Reszte mozna ujrzec w marzeniach a kiedy sie to wszystko połączy to ja tak naprawdę mam BAJKĘ!! I tego mi było trzeba .Jolu
W jakich marzeniach. Danusiu ja już widzę u Ciebie jak ten ogród jest gotowy a Ty nad nim dopiero kombinujesz. Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 19:20, 26 lis 2013

dajana napisał(a)
Martusiu jaki ogród?ja go kochana nie mam, kawałek trawy, cztery o przepraszam 6 niedokonczonych rabat to nie ogród. Jesli chcesz pokaże ci tyły i jakie zadanie mnie czeka .Pokaże na pewno bo robię rózne ujęcia miejsc przed wiosnennym projektem .Przód to pestka ale tyły to naprawdę wyzsza szkoła jazdy Kiedy ci pokażę sama zobaczysz z czym muszę sie zmierzyc ,niestety w pojednynke bo moge liczyc tylko na swoje dwie łapki ,no chyba ze w Lotto wygram hi,hi .albo zatrudnię całe ogrodowisko z noclegami wichtem i opierunkiem to wtedy może się udać hi,hi.To by była nawet fajna zabawa ,,

Czyżbyś ziemi dokupiła? Całe ogrodowisko i kilka dni? Przecież masz wielki warzywnik , wielki i piękny trawnik , rabaty rózane i bylinowe i to jeszcze nie jest ogród???No jak nic musiałaś jakies hektary kupic.
Kondzio 19:24, 26 lis 2013

Dajanka zawsze przesadza hi hi hi że takie nic później pokazuje foty i szczena nam opada hi hi hi hi
Pola 20:22, 26 lis 2013

Kondzio napisał(a)
Dajanka zawsze przesadza hi hi hi że takie nic później pokazuje foty i szczena nam opada hi hi hi hi

No właśnie, nie czepiaj się swojego ogrodu bo się na ciebie obrazi hihihi
Pola 20:27, 26 lis 2013

Dajanko,zasuwałam w robocie od rana do 20.00, i tak do czwartku, ale niestety weekend też pracowity. Wiesz lubię swoją pracę
Już niedługo będę mieć urlop trzy tygodnie odpoczynku nareszcie trzeba odgruzować dom i święta, a ja je kocham tralala
dajana 21:40, 26 lis 2013

Jolu no powiem wprost szczęściara z ciebie!Wiesz jakie to szczęście móc robić to co się lubi? Moja praca jest nudna a mój temperament do niej zupełnie nie pasuje,zawsze robiłam coś dodatkowego zgodnego z moim rytmem i tak wytrzymałam bo inaczej bym się zanudziła.Jeśli pracujesz do 20 tej to musisz mieć służbę ,cudów nie ma kochana Teraz kiedy dodatkowo dołączyłaś do najlepszej grupy zakrętasów to ja doprawdy nie wiem skąd na to siły weżmiesz Nie myśl że od nas odpoczniesz kiedy się zmęczysz, na czworaka a odpalisz kompa aby pobuszować hi,hi Ten portal jest jak narkotyk ostrzegam ale co za jazda w zamian ! Święta powiadasz się zbliżają, nie będę ci psuć radości bo lubię kiedy inni się cieszą.Masz zwierzęta?nie marzy ci się pod choinkę przypadkiem mały śliczny kiciuś? bo jeśli by ci się zamrzył to ja mu nawet czerwoną kokardeęz dzwoneczkiem kupię i chętnie dostarczę w przebraniu Mikołaja ,dorzucę blachę ciasta na osłodę I co ty na to?
dajana 21:48, 26 lis 2013

Kondzio ale z ciebie figlarz hi,hi szczena opada , No rozbawiłeś mnie, ale to dobrze bo dawno nie było u mnie tak miło jak dzisiaj .W ogóle jakiś czarowny dzisiaj dzień tylu gości jak nigdy,ku mojej radości
dajana 22:10, 26 lis 2013

Bogdzia napisał(a)

Czyżbyś ziemi dokupiła? Całe ogrodowisko i kilka dni? Przecież masz wielki warzywnik , wielki i piękny trawnik , rabaty rózane i bylinowe i to jeszcze nie jest ogród???No jak nic musiałaś jakies hektary kupic.

Bożenko az koty i mój pies do mnie przybiegły bo tak głośno się śmieję po tym co przeczytałam .Racja mam wielki warzywnik zapomniałam, ale trawy to tylko kawałek i rabaty prawie puste Ja nie narzekam tylko takie coś to nie ogród bo mnie bawi kiedy ktoś mnie miło pociesza Z tymi hektarami to trafiłaś, marzy mi się działka obok, pusta 1600m gdybym połączyła to z moją to byłby dopiero ogród !!Buziaki wieczorne ci przesyłam !
Pola 22:11, 26 lis 2013

dajana napisał(a)
Jolu no powiem wprost szczęściara z ciebie!Wiesz jakie to szczęście móc robić to co się lubi? Moja praca jest nudna a mój temperament do niej zupełnie nie pasuje,zawsze robiłam coś dodatkowego zgodnego z moim rytmem i tak wytrzymałam bo inaczej bym się zanudziła.Jeśli pracujesz do 20 tej to musisz mieć służbę ,cudów nie ma kochana Teraz kiedy dodatkowo dołączyłaś do najlepszej grupy zakrętasów to ja doprawdy nie wiem skąd na to siły weżmiesz Nie myśl że od nas odpoczniesz kiedy się zmęczysz, na czworaka a odpalisz kompa aby pobuszować hi,hi Ten portal jest jak narkotyk ostrzegam ale co za jazda w zamian ! Święta powiadasz się zbliżają, nie będę ci psuć radości bo lubię kiedy inni się cieszą.Masz zwierzęta?nie marzy ci się pod choinkę przypadkiem mały śliczny kiciuś? bo jeśli by ci się zamrzył to ja mu nawet czerwoną kokardeęz dzwoneczkiem kupię i chętnie dostarczę w przebraniu Mikołaja ,dorzucę blachę ciasta na osłodę I co ty na to?

Dajanko, no właśnie wieczorem po ciężkim dniu chętnie pobuszuję po forum i pooglądam ogródki, poplanuję co nowego zrobić wiosną. Jeśli chodzi oświęta to kocham je dlatego, że wreszcie dzieciaki będę mieć w komplecie, córka w Niemzech mieszka od 9 lat, synula mi jeszze sie po domu plącze hihihi.
Jeśli chodzi o kotki niestety odpada a to dlatego że mam gabinet w domu i przyjmuję ludziska z różnymi schorzeniami, sanepid nie toleruje zwierzaczków. Ale, ale różne koteczki plączą się po ogrodzie w sezonie....;