Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

yolka 19:35, 06 gru 2013

A u mnie juz zima. Xawery ją przygnał z grzotami i błyskawicami, najprawdziwsza burza snieżna. Wstawiąm fotki. Pozdrawiam.
jagoda99 21:55, 06 gru 2013

Pozdrawiam Dajenko,
Lubie bywac u Ciebie zawsze poruszacie takie ciekawe tematy i tak sobie czytam i czytam.
Pola 19:24, 08 gru 2013

Buziam Cię mocno.....
dajana 13:15, 09 gru 2013

Muszę to napisać choc łzy cisną mi się do oczu ze wzruszenia, nie roztkliwiania sie nad sobą Gdybyscie wiedziały jak ogormną rolę odgrywają w moim zyciu wasze słowa ,zyczliwosc ,wsparcie ,jaką siłą dysponujecie trzymając mnie moze nawet przy zyciu, to zdałybyscie sobie sprawę ile czynicie dobra nawet o tym nie wiedząc. Wszystkie was pragnęłabym przytulic jednoczesnie za tą iskierkę nadziei którą mnie karmicie ,za dobre serce i pomoc Nie mogę wszystkiego napisac z czym sie zmagam jakiego rodzaju mi los zafundowało zycie ale mogę ,powinnam i pragnę bardzo wam podziękować.Wszystkim bez wyjątku Zastanawiałam sie jak to działa że osoby tzw wirualne których nigdy nie widziałam(poza nielicznymi wyjątkami) i nie znam osobiscie posiadają taką pozytywną moc przekazu Ktos powiedziałby że to nie moze się sprawdzic, a ja doswiadczam tego osobiscie Nie tylko rosliny które kochamy leczą naszą duszę, leczymy sie wzajemnie równiez słowami w których nie przewijają się same kwiatki i piękno, bo obok ogrodów toczy sie równiez nasze zycie ,czyli wielka niewiadoma .Nie mam za wiele dzisiaj czasu bo pisze z pracy ale obiecuję nadrobić wszystko wkrótce.Nie mam internetu od soboty ,pozrywało linie i czekam kiedy naprawią.Życze wam dobrych wiadomosci ,spokojnego dnia i wiele radosci .Pozdrawiam was bardzo serdecznie
AgnieszkaW 13:27, 09 gru 2013

Dobrze, że jesteś. Tulam
Viola 14:38, 09 gru 2013

Dajanko, każda (każdy) z nas ma jakieś bolesne doświadczenia. Jedni mniejsze, inni większe. Mam wrażenie, że szczególnie narażeni są ludzie, którzy "chodzą na palcach", żeby unikać zła, omijać złych ludzi, złe wydarzenia. Niestety tych najbardziej delikatnych i wrażliwych dosięgają najboleśniejsze ciosy. Sama wiem o tym dużo, traumatycznie doświadczona, każdego dnia zmagam się z pesymistycznymi myślami, i ciężko pracuję nad przywróceniem swojego dawno utraconego naturalnego optymizmu. Niestety nasza empatia jest naszym wrogiem. Staram się nie myśleć o przeżyciach bo one wracają ze zwielokrotnioną siłą. Czasami wsparcie obcych ludzi jest więcej warte niż bliskiej rodziny, która mimo, że koło nas często nie umie pomóc. Nie mam dla Ciebie żadnej dobrej rady. Ale pamiętaj, jesteśmy tuż, tuż, chociaż setki kilometrów, myślimy ciepło, podtrzymujemy na duchu, trzymamy kciuki. I za nic nie dziękuj, my też dziękujemy Tobie, że jesteś
yolka 16:04, 09 gru 2013

Tacy ludzie jak Ty Dajano są esensją prawdziwego życia. Pozdrawiam mocno i wierzę, że do zobaczenia.
19:07, 09 gru 2013
Dajanko, dla każdego masz tyle niezwykłej wrażliwości, dzielisz się ciepłym sercem i zawsze z uwagą traktujesz innych... przyjemnie jest z Tobą spędzać czas
Tusiala 13:18, 10 gru 2013

Ściskam serdecznie ....
Pola 22:37, 11 gru 2013

A po nocy przychodzi dzień.... a po zimie słońce. Ściskam Cię mocno....