Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

AniaDS 19:44, 01 sty 2014

18:34, 05 sty 2014
Podrzucam ciepłe pozdrowienia i całuski, może się do czegoś przydadzą
Kasiek 21:52, 06 sty 2014

Dajanko, co tam nowego znowu tworzysz? Pokaz prosze
Pozdrawiam tak serdecznie, cieplutko...
dajana 23:58, 06 sty 2014

Kasiek napisał(a)
Dajanko, co tam nowego znowu tworzysz? Pokaz prosze
Pozdrawiam tak serdecznie, cieplutko...
.

Kasieńko ale to nie ogród tylko moja chałupa ,nie wiem czy wypada pokazywać wnętrze domu .Może pokażę ci za kilka dni kiedy coś skończę dobrze? Dam ci znać a potem skasuję I ja cię cieplutko witam i pozdrawiam jednocześnie .Kasiu odwiedż kogoś kto się zwie Nikita, przypadnie ci do gustu bo sporo macie wspólnego. Poczucie humoru z pewnością. Buziaki ode mnie
AgnieszkaW 00:08, 07 sty 2014

Ja też poproszę o"cynk" w sprawie wnętrz Pozdrawiam cieplutko Dajano
dajana 00:43, 07 sty 2014

hi hi Agusiu to nic wielkiego ale cynk dostaniesz Miło cię widzieć i bardzo serdecznie cię pozdrawiam Ostatnio częściej czytam i spaceruję niż piszę a z kotami mam urwanie głowy Jeden maluch wręcz mnie terroryzuje kiedy nie zwracam na niego uwagi, wyobraż sobie że gryzie mnie po nodze i zmusza do wzięcia na kolana Wczoraj siedział na choince hi,hi.Zawsze zapomnę zrobić fotki ale mam tak zabawne sytuacje z nimi ze muszę mieć aparat w zasięgu ręki aby pokazać co one wyprawiają.Mam kłopot ze staruszką, taka jest cwana że za nic nie zje tabletki antykoncepcyjnej.Ostatnio je tylko suchy pokarm tak jakby wiedziała co jej wkładam do innego jedzenia. Tylko z nią mam ten problem, powącha i nie ruszy taka mądrala się zrobiła .Gdyby się dała włozyć do kosza to bym jej zatrzyk zrobiła taki na pół roku ,ale za nic na ręce nie da się wziąć Ona jest taka nietylkalna choć chwilę pogłaskać sie da,ale tylko chwile i bez zbędnej czułości jest bardzo bojażliwa i zaraz ucieka Reszta to same pieszczochy Ogólnie szt 5 same baby Dobrej Nocy Agusiu
AgnieszkaW 22:53, 07 sty 2014

Witaj Dajano, koniecznie rób fotki kociakom, bo warto. Moja /nie moja dzika kotka tak się nauczyła jeść tabletki, że nawet jak wypadnie jej z kawałka kiełbasy albo pasztetu, to ją zje...samą z podlogi, też jest tak samo bojaźliwa jak Twoja - identycznie, do tego jeszcze lubi fuknąć i drapnąć, więc trzeba uważać z głaskaniem. Zapraszam na wątek i obejrzenie świeżych fotek mojej Mimi. Poczytałam trochę u Iwonki, więc wiem, co działasz w domku, dlatego prosiłam o fotki. Serdecznie Cię Dajano pozdrawiam
Gardenarium 18:10, 09 sty 2014

Możesz przecież pokazać jakie masz widoki z okien i wtedy wnętrze będzie uzasadnione

Instagram Ogrodowiska
yolka 18:13, 09 sty 2014

Gardenarium napisał(a)
Możesz przecież pokazać jakie masz widoki z okien i wtedy wnętrze będzie uzasadnione
Prawda najlepiej widać wtedy stolarkę okienną
Tusiala 08:21, 10 sty 2014

Dajanko jak się miewasz? Robisz już te zdjęcia?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies