Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

dajana 21:52, 15 sty 2014

Wiem Bożenko ,pamiętam
Pola 22:02, 15 sty 2014

No widzisz Dajanko, 22 a ja dopiero coś tu ogarniam na forum... Latam podczytuję , dziewczyny snują plany spotkaniowe , to się im wcinam i marudzę, że wszystko poza mną się dzieje hihihi
Dajanko, a moja praca.... ciężka ale cudna, żebyś Ty wiedzała jakie dziś buziaczki dostałam od małego pacjenta.... no i jak tu się nie cieszyć.... własnych wnuków jeszcze nie mam bo moja córa to karierę ma w głowie a nie dzieci... To przynajmnie jak,mnie moje maluchy wycałują to się cieszę strasznie... Od dorosłych też uściski często są.... Ale ogrodowisko to i tak muszę zawsze obejrzeć bo to taka odskocznia i odpoczynek...
dajana 20:58, 16 sty 2014

Witaj Jolu dzisiaj tez nie miałam ani chwili na O w pracy w ogóle, a w domu dopiero usiadłam .Zbieram sie i nie mam kiedy napisać do ciebie Potrzebuję więcej czasu , spokoju aby sie skupić a nie bardzo mam warunki ku temu .Musisz uzbroić się w cierpliwość .Mam sporo pytań ale nie tylko .Uściski dzieci, ich uśmiech i radość to najcudowniejszy prezent . Któregoś dnia i ja cię uściskam za to samo Czas biegnie jak szalony przynajmniej dla mnie i ani się obejrzymy jak będziemy witać nowe życie w ogrodach .U mnie nie ma za wiele roślin ale wiosną ich przybędzie.Mamy tyle planów
Pola 21:19, 16 sty 2014

dajana napisał(a)
Witaj Jolu dzisiaj tez nie miałam ani chwili na O w pracy w ogóle, a w domu dopiero usiadłam .Zbieram sie i nie mam kiedy napisać do ciebie Potrzebuję więcej czasu , spokoju aby sie skupić a nie bardzo mam warunki ku temu .Musisz uzbroić się w cierpliwość .Mam sporo pytań ale nie tylko .Uściski dzieci, ich uśmiech i radość to najcudowniejszy prezent . Któregoś dnia i ja cię uściskam za to samo Czas biegnie jak szalony przynajmniej dla mnie i ani się obejrzymy jak będziemy witać nowe życie w ogrodach .U mnie nie ma za wiele roślin ale wiosną ich przybędzie.Mamy tyle planów

Spokojnie Dajanko, jak będziesz miała chwilę to napisz...
Na wiosnę nie mogę się doczekać chętnie z kopaczką polatam po moich włościach... Mam nadzieję że kiedyś spotkamy się realu. U nas był piękny słoneczny dzień ani trochę śniegu... Wcale za nim nie tęsknię. Ściskam mocno...
Bogdzia 22:18, 16 sty 2014

Wszyscy do Ciebie z kłopotami i radościami przychodza bo umiesz słuchac i wspólczuc. Pozdrawiam serdecznie.
dajana 01:25, 17 sty 2014

Bożenko kochana u mnie nie ma dużo ludzi,bo i skąd, skoro ogrodu jeszcze nie mam Tematów roślinnych też brak,to rozmawia się o innych sprawach Ludzie z kłopotami chyba się przyciągają nawzajem wyczuwając u drugiego zrozumienie Wspólne losy ludzi łączą a kiedy coś miłego ich spotyka to biegną się radością podzielić, wtedy radosć wypiera kłopoty i już lżej na sercu .Tak ładnie napisałaś że powinnam założyć wątek Potrzebujesz pocieszenia?biegnij do Dajany hi Jesli ktos przybiegnie, pocieszę ,lubię pocieszać ale nie ja jedna Bożenko .U ciebie to dopiero tłok, ja tez sie przedzieram w tym tłumie Dzisiaj straciłam rachubę czasu ,ciekawe jak wstanę do pracy? Dobrej Nocki Bogdziu Dziękuję za miłe słowa, zasnę po nich jak aniołek,
Gardenarium 13:24, 17 sty 2014

Dajanko, ogród jest tam, gdzie serce jego właściciela i .. miłość do roślin. U Ciebie ją widać, a więc ogród masz. nie mów tak

Instagram Ogrodowiska
Bogdzia 16:11, 17 sty 2014

Szefowa prawde napisała, zresztą każdy już przyzna ze ogród już masz i to ładny. Mam nadzieje ze miałaś dzis miły dzień więc życzę miłego wieczoru.
dajana 20:29, 17 sty 2014

Napisałam się i poooszłoo w eter !!Może i lepiej bo się bardzo rozgadałam .

Szefowa ,szefowa ale z ciebie czaruś ale kochany ! Zgodnie z twoimi słowami dopisuję do złotych mysli "tam jest twój ogród, gdzie serce twoje.. Nawet mi się spodobało
Pola 20:36, 17 sty 2014

O to,to szefowa ma zawsze rację, ogród jest, tworzy się go całe życie moim zdaniem. Co to za frajda obsadzić i koniec balu panno lalu...ja lubię w domu zmieniać i w ogrodzie też. Przyznam się Dajanko, moim marzeniem jest jak najmniej trawnika i duuuuużo roślinek...