Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

dajana 13:47, 10 sty 2014

Gardenarium napisał(a)
Możesz przecież pokazać jakie masz widoki z okien i wtedy wnętrze będzie uzasadnione

Faktycznie Danusiu co racja to racja Mozna tez ustawic w tle jakis kwiatuszek i juz element ogrodowy sie pojawi , Pozdrawiam cię serdecznie
Gardenarium 19:47, 10 sty 2014

Mamy nawet taki wątek widoki z okna czy coś takiego, ale o wnętrzach też coś jest, ale w dziale Pogaduszki

Instagram Ogrodowiska
Kasiek 21:35, 10 sty 2014

To czekamy, pozwolenie juz jest
P.s Nikite znajde i odwiedze
dajana 11:13, 11 sty 2014

Musicie jeszcze troszkę zaczekać aż skończę bo nie będzie efektu .Widziałam ten wątek o wnętrzach ale tam są już całkowicie urządzone i piękne wnętrza U mnie jeszcze tak ładnie nie ma ,brak kasy i tak sobie własnymi siłami i pomysłami pomaleńku coś działam ,każda pierdoła cieszy hi,hi.Gdyby mi sie tak w życiu nie namieszało to nawet ogród bym już piękny miała a tak trzeba cenić to co się ma bo i tak nie ma innego wyjścia póki co .Przed domem mam wykopy że wejść się nie da ale to dobrze bo nareszcie robią docelowe przyłącze prądu Czekałam trzy lata na ten cud energetyczny aż się doczekałam Zginie ten słup stojący na mojej posesji i mogę wiosną działać a będzie tam ogromna rabata Chciałabym aby była piękna i bez błędów wykonana Poproszę was o pomoc w kształcie i doborze roślin wiem że mi nie odmówicie dziewczynki kochane . Pięknego weekendu wam wszystkim życzę U mnie słońce świeci j
dajana 11:18, 11 sty 2014

Troszkę pózniej wkleję zdjęcia moich róż(ładuję baterię) Poproszę o radę co mam z tym zrobić Moje róże mają pąki co jest niebywałe o tej porze roku Stoją sobie otulone gałęziami sosnowymi i nie mają zamiaru przerwać wegetacji Czy mam oberwać wszystkie liście łącznie z pąkami i podciąć troszkę gałęzie ,czy zostawić i czekać na cud aby nie zmarzły?

Więcej jest takich róż ale zdjęcia mi nie bardzo wyszły .

dajana 12:02, 11 sty 2014

Od Bogdzi zawsze z czymś wracam tym razem skradłam link ale za to jaki!! Wybacz Bogdziu i Kasiu nie mogłam się oprzeć Nie dośc że cudne to jeszcze nazwy są JuZ nie pomylę ani jednego Clematisa
.http://www.bing.com/images/search?q=clematis+Rubens&qpvt=clematis+Rubens&FORM=IGRE

Zostałam ukarana link nie jest aktywny,ale ponizej juz jest ku mojej radości

dajana 12:02, 11 sty 2014

http://www.bing.com/images/search?q=clematis+Rubens&qpvt=clematis+Rubens&FORM=IGRE
00:11, 12 sty 2014
Twoje róże, Danusiu, korzystają z prawie wiosennej pogody i mają pąki kwiatowe całkiem pokaźne W zeszłym roku też i w moim ogrodzie kwitły nieprzerwanie do stycznia, potem przyszły mrozy i pamiętasz jak długo czekaliśmy na wiosnę? Nie robiłam z nimi nic. Po zimie, po przycięciu, bujnie rozkrzewiły się i już nie pamiętałam, że martwiłam się, czy to przedłużone kwitnienie im nie zaszkodzi, latem obficie kwitły. Może na coś Ci się przyda, to co napisałam? W tym roku obcięłam moje jesienią, ale tylko dlatego, żeby na wiosnę nie zostawiać sobie, a raczej Piotrkowi, zbyt wiele czynności, na wypadek gdyby we wszystkim musiał mnie wyręczyć. No i mam plan wiosenny posadzę róże, trawy i bukszpany przed wejściem... choć to może się jeszcze zmienić

Z clematisami jeszcze raz postanowiłam się "przeprosić" może tym razem uda mi się stworzyć dla nich odpowiednie warunki i trafię na zdrowy egzemplarz.
Bardzo ciekawa jestem widoku z Twojego okna, tego rodzaju zdjęcie mam na pulpicie laptopa - stare, drewniane okno ze szprosami, na parapecie dwie pelargonie, szydełkowe, koronkowe firaneczki z boków
Miłej niedzieli!
Kasiek 00:17, 12 sty 2014

,, Zostałam ukarana link nie jest aktywny,ale ponizej juz jest ku mojej radości´´ ....
Usmialam sie serdecznie i jak tu teraz z czkawka do lozka isc ?
Kasiek 00:20, 12 sty 2014

Do pary Dajanko, moze niektore fotki sie powtarzaja...ale sa tez inne
http://www.bing.com/images/search?q=Clematis+Montana&qpvt=Clematis+Montana&FORM=IGRE#a