Janinko mój żywopłot jednak nie będzie z cisa

cis zbyt wolno rosnie a ja juz nie mam czasu czekać latami, za stara jestem ,sił też coraz mniej

Poza tym jeszcze inne rzeczy wpłynęły na moją decyzję Wiem ze najelegantszy byłby z cisa ale i ligustrem sie też zadowolę Zadbam o niego i tez będzie piękny a jesli kiedyś przyjdzie mi zmieniać ogrodzenie to nie będzie mi tak zal Jeśli chodzi o bramę to same sztachetki sama zrobię kupię gotowe sama przytnę zaimpregnuję i pomaluję ,ale z ramą będę miała problem do tego już fachowiec potrzebny.Szczerze mówiąc to ja się każdego fachowca już boję bo żaden ,ale to zaden nie zrobił mi niczego solidnie, do dzisiaj poprawiam po tych partaczach wiele rzeczy a wiele prac nieskończonych choc zapłacone .Dostaje uczulenia na słowo fachowiec .Jakieś rozwiązanie muszę jednak znaleść ,dlatego chciałam chociaż popatrzeć na gotowe bramy aby zobaczyć jak są wykonane .Z moimi kamieniami to faktycznie mordercza praca lecz ktoś to musi wreszcie zrobić jak zwykle na mnie wypada Mąż nie nadaje się już do żadnej pracy fizycznej po swojej ciężkiej chorobie a ja jeszcze zipię to wypada że ja muszę

resztę zrobi koparka ale nie wszędzie może niestety Dam radę oby mi zginęło to dziadostwo które teraz mam reszta poleci

Dzięki że zajrzałaś .Pozdrawiam cię równie serdecznie