Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Pola 07:43, 08 lut 2014

Dajanko dobrze że tu weszłam, skopiowałam link do informacji o różch i lawendzie.... Fajna stronka...
Nie zatrzymuję się na dłużej bomdziś moc roboty mnie czeka a popołudniu zlot u Gosi strasznie się cieszę. Buziam Cię mocno, zajrzę do Ciebie jutro
Bogdzia 14:08, 08 lut 2014

O wnusi poczytałam i byłam zdumiona bo myślałam że ona ma najwyżej 5 latek a to już panienka.Miłego weekendu Dajanko.
ewsyg 15:40, 09 lut 2014

Dajanko, co to za roślinka z tyłu ta płacząca zimozielona. wydaje mi się , że to jakiś świerk. Poszukuję fajnych zimozielonych i to drzewo mi się podoba

ewsyg 16:02, 09 lut 2014

Jakie tuje masz posadzone ? i czy szybko rosną ?

kitek81 16:55, 09 lut 2014

Jaka soczysta trawka, miodzio! Wiem, że sama tego dokonalas obrzeża u mnie też takie mam

Pozdrawiam :*:*:*
bogumila 17:40, 09 lut 2014

Milutko u Ciebie ...i ciekawie.Serdecznie pozdrawiam.
dajana 22:03, 09 lut 2014

Polu ja też dopiero weszłam, cały weekend miałam gości a miałam skończyć projekt czasu niestety brakło .Spotkania są miłe ,nie zdążyłam ci życzyć miłych wrażeń ale wierzę ze spędziłas przyjemnie czas.

Bozenko ja mam cztery wnusie ,13 letnią ,5 cio letnią,3 letnią i 5 miesięczną.Niezły babiniec co?

dajana 22:03, 09 lut 2014

Polu ja też dopiero weszłam, cały weekend miałam gości a miałam skończyć projekt czasu niestety brakło .Spotkania są miłe ,nie zdążyłam ci życzyć miłych wrażeń ale wierzę ze spędziłas przyjemnie czas.

Bozenko ja mam cztery wnusie ,13 letnią ,5 cio letnią,3 letnią i 5 miesięczną.Niezły babiniec co?

dajana 22:30, 09 lut 2014

ewsyg napisał(a)
Dajanko, co to za roślinka z tyłu ta płacząca zimozielona. wydaje mi się , że to jakiś świerk. Poszukuję fajnych zimozielonych i to drzewo mi się podoba

Ewo też bym chciała wiedzieć co to za cudne drzewo ,nie będe zgadywać bo palne jakąś głupotę i rozśmieszę wszystkich na forum To zdjęcie było u mnie? To nie mój ogród ,może ktoś wkleił aby mi pokazać ale nie pamiętam Na której stronie je znalazłaś ? może jak wejdę to sobie przypomnę

Jesli chodzi o thuje to są moje wklejam ci link o nich http://kurowski.pl/pl/katalog-roslin/1/2/roslina/327,thuja-occidentalis-aureospicata
Dla mnie są bezproblemowe i pięknie się rozkrzewiają a rosną 20 cm rocznie Moje były sadzone jak miały już 1,20 wydaje mi się że dużo urosły .Nie przemarzają,rosną na zwykłej rodzimej wapiennej glebie ale latem podlewam bardzo obficie dwa razy w tygodniu natomiast w silne upały codziennie .Docelowy wzrost do 10 m wys .
dajana 22:35, 09 lut 2014

Już wiem to ogród Krysi czyli Sonki,musisz ją zapytać Ewo .Drzewo jest cudne to fakt Pozdrawiam cię miło i dziękuję za odwiedziny