Viola
19:32, 27 lut 2014

Witaj Dajano, po długiej przerwie się odzywam. Nie zapomniałam o Tobie, mimo, że nie pisałam. U mnie na wątku na razie pustka, żadnego wpisu jeszcze nie zrobiłam od "przedświąt". Wpadłam w letarg zimowy, chociaż depresja chyba byłaby lepszym określeniem, ale powoli się rozbudzam się jak rośliny wokół nas. Na razie skaczę po cudzych wątkach i czytam ...
Podziwiam Cię, że planujesz sama zrobić płot. Ja dopiero planuję jakieś ogrodzenie i jak myślę o fachowcach to mam takie same odczucia jak Ty. Robię się chora. Po każdym fachowcu, który przychodzi do mojego domu musimy z mężem poprawiać, reperować, albo wzywać kolejnego, żeby poprawił robotę poprzednika; oczywiście nie mówiąc już o sprzątaniu cały dzień. Mam swoją teorię na ten temat: Fachowcy to są OBCY, którzy przybyli na Ziemię, żeby ją zniszczyć.
Oby do wiosny. Pozdrawiam Cię serdecznie.
Podziwiam Cię, że planujesz sama zrobić płot. Ja dopiero planuję jakieś ogrodzenie i jak myślę o fachowcach to mam takie same odczucia jak Ty. Robię się chora. Po każdym fachowcu, który przychodzi do mojego domu musimy z mężem poprawiać, reperować, albo wzywać kolejnego, żeby poprawił robotę poprzednika; oczywiście nie mówiąc już o sprzątaniu cały dzień. Mam swoją teorię na ten temat: Fachowcy to są OBCY, którzy przybyli na Ziemię, żeby ją zniszczyć.
Oby do wiosny. Pozdrawiam Cię serdecznie.