Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

dajana 22:46, 25 kwi 2014

Tak zrobię Aniu Nigdy nie byłam na żadnych targach Oj chciałaby ,chciała .ale cieszę się z twojej przyjemnosci ,nareszcie się troszkę rozerwiesz ,należy ci się tak miła odskocznia Ciekawe co kupisz ,pochwal się jak wrócisz
dajana 23:01, 25 kwi 2014

Nie wiem gdzie zakłada się nowy wątek ale takiego hitu ogrodowego to żadna z was nie ma ,Postanowiłam podzielić się z wami moją siewką werbeny pentagońskiej Bardzo szybko mi wzeszła oczywiscie cos tam jeszcze rosło ale uznałam to za chwast i wyrzuciłam Najmocniejsze, pięknie rozkrzewione popikowałam Rosną jak na drożdzach a ja dumna jak pawica milczałam Myślałam sobie tak Zamieszczę zdjęcie jak urosną większe i pochwalę się siewkami Musicie same je zobaczyć tylko usiądżcie wygodnie aby nie spaść z krzesła ze śmiechu Super ze mnie ogrodniczka nieprawdaż:? ,ale wtopa hi,hi,hi,hi,,)

dajana 23:01, 25 kwi 2014

dubelek
AgnieszkaW 23:04, 25 kwi 2014

No, Dajano, zaszalałaś z tą "werbeną", ale prawdziwy ogrodnik na błędach się uczy Pozdrawiam
dajana 23:07, 25 kwi 2014

Żadnego chwasta tak w życiu nie pielęgnowałam żeby nie ten biały kwiatuszek na czubku to nadal myślałabym ze to werbena .Drugiej takiej ogrodniczki na całym Ogrodowisku nie znajdziecie , tego jestem pewna , Mam nadzieję że was rozbawiłam
aneta230972 23:13, 25 kwi 2014

Dajanko pocieszę Cię . W zeszłym roku posiałam marchewkę. Coś tam rosło i rosło. Poprosiłam znajomego rolnika o pomoc, żeby mi pokazał co należy usunąć a co zostawić. Tak pięknie mi doradził, że z siostrą w kilka godz. wyrwałyśmy jak się potem okazało.......całą marchewkę .
dajana 23:13, 25 kwi 2014

Agusiu jedno mnie zastanawia skąd te chwast zamiast werbeny inne wyrwałam wcześniej i ani jednej siewki werbeny .Zasiałam ponownie ciekawe co tym razem mi wykiełkuje
dajana 23:14, 25 kwi 2014

A ja wszystkie ogórki tez kiedyś wyrwałam hi,hi,hi
23:24, 25 kwi 2014
Fajna historia Skoro już taki dorodny wyrósł, to może wysadź go na rabatę?
Właściwie to na początku wszystkie siewki są podobne, dwa listki i nic więcej.
dajana 23:27, 25 kwi 2014

hi,hi Iwonko dobry pomysł tylko kwiatuszek przemaluję