Reniu ja zrobilam dokładnie to samo,, teraz mam tak zachwaszczony teren że nie mam pojecia jak z tego wyjść.Popełniamy wiec podobne błędy

Współczuje ci problemu z kostką ,ona wstrzymuje też prace ktore mogłabyś zacząć Wykonawca za granicą? czy oni aby cię nie nabierają Solidnośc naszych wykonawców jest parażająca .Człowiek po takiej budowie domu jak nasza zaczyna bać się każdego fachowca,,) U mnie nie lepiej ,Jedni skonczyli inni psują robotę poprzedników Marzę o tym aby wszyscy juz wyniesli sie z mojego domu Sama pomaleńku sobie skonczę .Gdybym zrobila dzisiaj zdjecia mojego salonu nie uwierzyłabys w co sie zamienił.Normalny tartak przy pomalowanych sufitach załozonych listwach itd Myslałam ze faceta uduszę a zostawiłam go tylko na godz .Szkoda słów bo one niewiele zmienią Juz mam dosyc budowy,, przyszłam zmienic widok ,,popatrzec chociaz na kwiatuszki ,,pogadac z miłymi ludzmi Potrzebuje odmiany aby nie oszaleć.Reniu nie musisz miec ani ogrodu pelnego kwiecia ,,ani tez czym sie pochwalic,, ja tez niczego jeszcze nie mam Wiele osób ma juz cudne ogrody ,,ale wiele dopiero raczkuje ,tak jak my.W tym miejscu ludzie sobie pomagają,, są fachowcami czego o nas powiedziec nie mozna .Chętni do pomocy i bardzo życzliwi czego nie musze ci pisać Jestem tu dzięki tobie choc i tak o tym zapomniałam w tej mojej przygodzie budowlanej .Oczywiscie niczego ci nie narzucam ,sama zdecydujesz o stopce.Buziaczki przesyłam

)