Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Mala_Mi 19:01, 08 cze 2012

Witaj Dajanko z nowego domku..jest śliczny..i walcz z kuną, bo Ci go zniszczy...... nie dość że dom to i auto..... ale niestety sąsiedzi walczyli 2 lata aby się jej pozbyć.... a sąsiadka-doktor przez sufit odbierała porody..drugie sąsoadce poprzegryzała wszystko w aucie.. sąsiadowi załątwiałą kury......
Ale mimo wszystkio fajnie że juz jesteś
dajana 21:03, 08 cze 2012

Weroniko nie wyrzucaj zdjęć no cos ty !!!.jak to zasmiecać,,twoim ogrodem ? bardzo lubię twoj ogród a roslinki są sliczne Kolorystyka tez moja .Bardzo lubię żagwin ,fijołki niezapominajki ,hortensje mam .Niestety moje piekne róże połamane ,zniszczone nie udało mi się ich uratować.Fachowcy mają gdzieś kwiatki ..nie szanują niczego co nie jest ich .A miały być takie piękne.
dajana 21:12, 08 cze 2012

Witaj Aniu ! ja tez sie cieszę ze wreszcie zajmę się przyjemniejszymi sprawami niz cegły itd.Przeraziłas mnie tą wiadomocią o kunie Znasz jakieś sposoby , takie skuteczne aby sobie poszła?Miło cie widzieć Aniu,sporo straciłam swoją nieobecnoscią prawda,,czas nadrobić zalełości,od czego zacząc hi?
Bogdzia 21:14, 08 cze 2012

dajana napisał(a)
Weroniko nie wyrzucaj zdjęć no cos ty !!!.jak to zasmiecać,,twoim ogrodem ? bardzo lubię twoj ogród a roslinki są sliczne Kolorystyka tez moja .Bardzo lubię żagwin ,fijołki niezapominajki ,hortensje mam .Niestety moje piekne róże połamane ,zniszczone nie udało mi się ich uratować.Fachowcy mają gdzieś kwiatki ..nie szanują niczego co nie jest ich .A miały być takie piękne.

To niestety prawda ze są okropni, ale w końcu sobie pójdą i zaczniesz życ spokojnie i miło na swoich nowych włosciach. Domek śliczny i ogród jestem pewna że też taki będzie. Pozostaje tylko problem dzikiego lokatora i tu będzie trudniej. Pozdrawiam serdecznie Dajanko i goń tych fachowców niech kończą i się wynoszą.
Mala_Mi 21:16, 08 cze 2012

dajana napisał(a)
Witaj Aniu ! ja tez sie cieszę ze wreszcie zajmę się przyjemniejszymi sprawami niz cegły itd.Przeraziłas mnie tą wiadomocią o kunie Znasz jakieś sposoby , takie skuteczne aby sobie poszła?Miło cie widzieć Aniu,sporo straciłam swoją nieobecnoscią prawda,,czas nadrobić zalełości,od czego zacząc hi?

Najrozsądniej spróbować być na bieżąco A reszta na długie zimowe wieczory
Ja już i na bieżąco nie ogarniam..... ale miło wpaść do niektóych nawet i przelotem

A o kunę zapytam sąsiadów co wkońcu pomogło..
Drudzy sąsiedzi złapali kunę w klatkę..... widziałąm jak sie szamotała..... i wywieżli do lasu daleko i wypuścili..... moze do Ciebie doleciała ?????
weronika77 00:39, 09 cze 2012

Nareszcie jesteś. Podglądałam na E. wnętrza Twojego domu, łazienek. Wszystko w moim guście. Dużo dobrej energii Ci życzę. Pozdrawiam.
mira 18:38, 10 cze 2012

pozdrawiam, podziwiam i sił życzę duuuuuuuuuuuuuuużo
Milka 17:07, 12 cze 2012

Jak się cieszę, że już jesteś w swoim domku
a gdzie Weronika obejrzała te wnetrza domu? ja też chcę
trzymaj się
Milka 17:09, 12 cze 2012

dajana napisał(a)

Dajano, piękne te kamienie fajnie z nimi można wymyślać skalniaki rabaty
dajana 17:28, 12 cze 2012

Witaj Irenko ! Te kamienie nie są takie fajne bo są wapienne One po wyjeciu na powierzchnie lasują sie a z czasem giną,, kazdego roku są mniejsze To prawda mieszkam juz w swoim domku Gdzie Weronika widziała pytasz ,hmm ,,,,na extradomu To portal budowlany i jestem tam od trzech a moze czterech lat .Łatwo mnie znaleśc bo tam tez jestem dajana Fajnie jest do was wrócic ,,przede mną tworzenie ogrodu poki co porzadkuję dzialkę Irenko.