Bożenko właśnie te kolory najbardziej mi pasują ale i najbardziej je lubię.Mam ławeczkę lecz ona jest na pierwszy ganeczek przed domem .Na tym tarasie przewidziałam tarasową kanapę w stylu skandynawskim z podusiami ,fotele i stoliczek ,nawet dwa,, + bujany fotel

ławeczek będzie wiecej lecz w ogrodzie ,, natomiast po lewej stronie poza tarasem,,, przewidziałam pergole tak długą jak taras z pnącymi różami ,i powojnikami aby zasłniły od strony sasiadów widok tego co robię na nim ..Przed pergolami dwie ławeczki i droga z kamienia ,,wokól oczywiscie rosliny.W głebi na samej górze od lasu wodospad aby słyszec szum wody no i przyciagnąc wszystkie ptaszki żyjące w lesie .Jak one cudnie spiewają Wczoraj wleciał mi ptaszek do domu ,,bałam sie że sie zabije o zamkniete okna Zmęczony próbą wydostania sie nie walczył ze mną ,,siedział skromnie na parapecie po czym wziełam go w dłoń ucałowałam i wypusciłam na powietrze,Byl sliczny !!Miał cieniutki dziubek a brzuszek i ogonek pomarańczowy

jakiez to bylo mile dla mnie uczucie.Mieszkam juz i bardzo sie z tego cieszę jeszcze moja radośc jest zaklócana przez innych ale juz na miejscu i mam nadzieje to szybko ogarnąć Nocne ciepełko przesyłam ,,takie z serca plynace dla ciebie Bozenko