Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

zawitka 13:10, 23 cze 2015

A to sam pan irysek Zdjęcia usuń jak chcesz ale chciałam Ci pokazać co wysłałam
Sonka 13:49, 23 cze 2015

Dajano, zamiast u Ciebie napisałam u siebie propozycję do odgrodzenia od lasu o bluszczu.
Sonka 13:49, 23 cze 2015

Dajano, zamiast u Ciebie napisałam u siebie propozycję do odgrodzenia od lasu o bluszczu.
dajana 22:22, 24 cze 2015

Na początek moje róże ,nie wszystkie jeszcze kwitną ale coś już jest

Jesienią muszę niektóre przesadzić bo zasłoniły mi prawie w całości okno.Czym mocniej tnę tym szybciej rosną Będzie zmiana, szukam dobrych odmian

Za tą angielką nie przepadam ,ale ta po prawej stronie jest sliczna jeszcze w pąkach niestety .

dajana 22:37, 24 cze 2015

Przy tarasie też są róże, jeszcze marne bo to pierwszy dla nich sezon Koryto tymczasowe bo będzie obudowane kamieniem .
Sama je zrobiłam

Tak naprawdę to z żadnej rabaty nie jestem do końca zadowolona ,każdej cos brakuje A to lawenda do bani ,za wysokie róże ,zbyt wybujałe ostrózki, nie te trawki itd Maruda jestem ,wiem ale chciałabym mieć ukończoną choć jedną rabatę usiąśc na schodach i powiedzieć sobie .O tak, teraz jest pięknie.Nie powiem ,bo nie jest

dajana 23:07, 24 cze 2015

Halinko z tej laurki to śmieję się sama z siebie .Miałam zupełnie inne skojarzenie z nią ,w życiu bym nie pomyślała że to roślina i jeszcze taka ładna .Mogę ją formować w kulkę? troszkę do bukszpana podobna tylko liście większe.Mam takie zaciszne miejsce pod dachem ,będę o nią dbała a jakże
Bodziszki śliczniutkie, a iryski fajnie że niskie bo wysokie wszystkie wydałam Jakoś mi nie leżały ,a te podobają mi się i wielkość i kolor .Dziękuję Halinko ,bodziszka podzielę.On rozrasta się dobrze Dla laurki kwaśny torf mam to dosypię do ziemi ogrodowej ,takiej workowanej żeby miał dobre papu .Jaki ma wzrost już starsza laurka?
Bogdzia 11:13, 25 cze 2015

Dajanko wczoraj cały dzień mnie nie było a Tobie Imieninowe buziaczki sie należą wiec je dzis przesyłam z najlepszymi zyczeniami by róze rosły Ci tak jak sobie zyczysz , nie zarastały okien , choc ja to lubię i spaecjalnie tak sadziłam a wogóle to sa tak ślicze ze mojej tu nie wkleję zeby smaku nie psuła. Buziaki.
Sonka 09:38, 26 cze 2015

Róze masz cudne i nie tylko róże.Hortki już widać, lada dzień zabielą się.
My tak Danusiu wszyscy mamy, ciągle przesadzamy, zmieniamy, wiecznie coś nie tak, nie pasuje.Przecież to sama radość, ta praca w ogrodzie i ciągłe zmiany.
zawitka 14:58, 27 cze 2015

Danusia ---ta laurka nie jest duża niestety ale rośnie dobrze zobaczysz przyrost od lutego jak dasz jej trochę słoneczka ciszę spokój przez 2-3 lata I wodę to zobaczysz jak będzie ładna Możesz ją formować uszczykując górne ostatnie listeczki Ale różowo niebiesko u Ciebie I ten biały domek .ślicznie to wygląda ;d;dwiecznie niezadowolona z tego co zrobiłś ha ha skąd ja to znam ??????
dajana 23:49, 28 cze 2015

Ta róża to Coral Dawn, piszę jej nazwę aby raz na zawsze zapamiętać .Dzisiaj już więcej róż kwitnie ,ale nadal nie wszystkie .

Ostróżki już piękniej rozwinięte

Klasztorna