Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

boguslaw_r_ 15:01, 31 lip 2012

Wracaj do zdrówka, kto to słyszał żeby tak młodą kobitkę bolały plecy,
Gratuluję dwusetki to prawie ćwiartka, ja do setki nie mogę dociągnąć, Pozdrawki
GabiK 15:23, 31 lip 2012

Agatko, niech szybko mija, żebyś do Polski w pełni sprawna przyjechała.

A jak córka się zapatruje na Twoje niedomaganie? Daje mamie poleżeć?
agata_chrosc... 19:28, 31 lip 2012

boguslaw_r_ napisał(a)
Wracaj do zdrówka, kto to słyszał żeby tak młodą kobitkę bolały plecy,
Gratuluję dwusetki to prawie ćwiartka, ja do setki nie mogę dociągnąć, Pozdrawki

Oj dziękuję za tę "młodą kobitkę". A z tymi setkami to nie ma co się tak znowu spieszyć. I tak samo przyjdzie bo czas jak wiadomo , leci! Bardzo serdecznie Bogusławie pozdrawiam
agata_chrosc... 19:32, 31 lip 2012

GabiK napisał(a)
Agatko, niech szybko mija, żebyś do Polski w pełni sprawna przyjechała.

A jak córka się zapatruje na Twoje niedomaganie? Daje mamie poleżeć?

Pewnie by nie dała, ale na szczęście tata wolne wziął, bo wczoraj i dziś przed południem to ja na prawdę nie mogłam się zwyczajnie ruszać więc ktoś musiał dziecku przynajmniej jeść dać Teraz jest nieco lepiej więc mam nadzieję, że powoli zacznie mi przechodzić. Ale kiedy będę mogła cokolwiek zrobić to nie wiem. A tyle jest do przesadzania, poprawiania, pielenia, podcinania! No niech to jasny piorun strzeli!
Ale do wyjazdu to juz chyba mi całkiem przejdzie...?
Przetacznik 20:35, 31 lip 2012

no przejść musi bezapelacyjnie !
ircia 20:52, 31 lip 2012

Witaj Agatko! Niedobre wieści o kręgosłupie Znam ten ból.... Miałam z tym okropne problemy zdrowotne! Dbaj o kręgosłup, bo jeszcze długo musi Ci służyć
Ja robię wszystko, żeby go specjalnie nie przesilać - po jakimś czasie wchodzi w nawyk i automatycznie przyjmuje się taką a nie inną postawę. To najważniejsze. Ja poza tym staram sie dużo ruszać i jeździć rowerem tam, gdzie to możliwe. Pomaga Ale to wszystko dopiero jak dojdziesz do siebie - na razie odpoczywaj i daj mu dojsc do formy.
Dzięki za niemiecką stronkę z różami. Czy sama byłaś zadowolona z zakupów u nich?

waska 21:00, 31 lip 2012

Współczuję ... ją wiem co to znaczy
agata_chrosc... 21:01, 31 lip 2012

Przetacznik napisał(a)
no przejść musi bezapelacyjnie !

Oj oby!
agata_chrosc... 21:06, 31 lip 2012

ircia napisał(a)
Witaj Agatko! Niedobre wieści o kręgosłupie Znam ten ból.... Miałam z tym okropne problemy zdrowotne! Dbaj o kręgosłup, bo jeszcze długo musi Ci służyć
Ja robię wszystko, żeby go specjalnie nie przesilać - po jakimś czasie wchodzi w nawyk i automatycznie przyjmuje się taką a nie inną postawę. To najważniejsze. Ja poza tym staram sie dużo ruszać i jeździć rowerem tam, gdzie to możliwe. Pomaga Ale to wszystko dopiero jak dojdziesz do siebie - na razie odpoczywaj i daj mu dojsc do formy.
Dzięki za niemiecką stronkę z różami. Czy sama byłaś zadowolona z zakupów u nich?

Ano właśnie muszę zacząć się więcej ruszać bo zapuściłam się okropnie! Jak tylko przejdzie, to zaczynam "treningi"!
A co do róż - jeszcze ich nie mam, bo to dopiero będzie możliwe jesienią. Ale dostałam ten link od Monic z Wichrowego Wzgórza, która ma piekną kolekcję róż, jest ich wielbicielką i ma ogromna wiedzę. I ona jest bardzo zadowolona z zakupów u nich - sadzonki wielkie, bez problemu się przyjmują ect. Z resztą, co by o tych potomkach Teutonów nie sądzić, to jak coś robią to zazwyczaj porządnie, niestety! Transport też nie jest drogi, także bez zastanowienia u nich kupię jesienią
agata_chrosc... 21:06, 31 lip 2012

waska napisał(a)
Współczuję ... ją wiem co to znaczy

Ano niestety! Ale jakoś trzeba z tego wyjść