Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

GabiK 21:06, 11 sie 2012

Julitko, u mnie też są hosty po hortensjami. Tyle, że zdjęć kwitnących hortensji nie było jeszcze, to mogło umknąć.
JulkAd 21:07, 11 sie 2012

Kukliku dzięki bardzo za fotki
agata_chrosc... 21:07, 11 sie 2012

Piękne, piękne! Widzę, że jesteś hostową fanką! Jeśli tak to mam coś dla Ciebie! Zobacz sobie tutaj: https://www.ogrodowisko.pl/watek/1583-ogrod-w-holandii?page=66 i tutaj : https://www.ogrodowisko.pl/watek/1583-ogrod-w-holandii?page=87
JulkAd 21:08, 11 sie 2012

A wracając do tych hortensji i host to zapraszam do mnie za chwilę, bo będę myśleć
agata_chrosc... 21:09, 11 sie 2012

JulkAd napisał(a)

Julita, to Ty juz tyle czasu do mnie na pogaduchy wpadasz i jeszcze nie zauważyłaś, że właśnie mam takie zestawienie!? Annabelle i hosty Leola Fraim! Dla przypomnienia fotka.

Tylko u mnie to jest tegoroczne nasadzenie więc oczywiście efekt na razie mizerny. Dla złamania tej linii ciągłej dodałam jeszcze tawułki. Pomysł z hostami oczywiście ściągnięty Oryginał, juz dojrzały i z dodatkiem begonii (których nie znoszę), możesz zobaczyć tu: http://www.gardenarium.pl/realizacje/ogrod-w-stylu-angielskim

Oj ludzie, ludzie! I po co to człowiekowi oczy?

Upss...tyle patrzyłam na tę Twoją rabatę, ale zdecydowanie mnie te Twoje hortensje zuroczyły, więc wybacz Kochana, a czy tam po środku to tawułki masz różowe? czy cosik podobne do nich?

Oj Julitka, Julitka! A powyżej jak byk jest napisane, że tawułki! Strasznie zabawna dzisiaj jesteś
agata_chrosc... 21:11, 11 sie 2012

Sonka napisał(a)
piękne anabelki, czy to są te tzw. strong?

Hej Sonka, szkoda, że do mnie nie wpadłaś! Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale wydaje mi się że Twoja córka w Rotterdamie mieszka? To niedaleko. Mogłybysmy sobie pogadać o tym co nam sie tu podoba a co nie
A Annabelle jest zwykła. Specjalnie nie kupowałam tej Strong, bo ja lubie jak one sie tak lekko przewieszają
agata_chrosc... 21:12, 11 sie 2012

GabiK napisał(a)
Julitko, u mnie też są hosty po hortensjami. Tyle, że zdjęć kwitnących hortensji nie było jeszcze, to mogło umknąć.

No mnie też umknęło! To pokaż jak u Ciebie to wygląda
Konstancja30 21:14, 11 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

Hosty, kosmatka i niecierpek. Niecierpek jako wypełnienie zanim kosmatka się nie rozrośnie. Najchętniej dałabym tu hakone zielone, ale nie mogę znaleźć. Może w sobotę, bo jedziemy do zagłebia szkółkarskiego czyli Boskoop. Jak tam nie będzie to chyba już nigdzie!

[

Agata piękna ta rabata. Muszę skopiować

bardzo delikatnie muszę wytarmosić Agatkę ... pół dnia spędziłam dziś na ustawianiu świeżo nabytej limki w rabacie paprociowo naparstnicowo hostowej ... resztę pominę ... i jak już doszłam do tego gdzie limka to hosty i ich ewentualna ewentualność bytu nijak nie mogła zaistnieć ... i eureka ... idealnie bo samotne niecierpki wręcz krzyczą o towarzystwo
JulkAd 21:21, 11 sie 2012

agata_chroscicka napisał(a)

Julita, to Ty juz tyle czasu do mnie na pogaduchy wpadasz i jeszcze nie zauważyłaś, że właśnie mam takie zestawienie!? Annabelle i hosty Leola Fraim! Dla przypomnienia fotka.

Tylko u mnie to jest tegoroczne nasadzenie więc oczywiście efekt na razie mizerny. Dla złamania tej linii ciągłej dodałam jeszcze tawułki. Pomysł z hostami oczywiście ściągnięty Oryginał, juz dojrzały i z dodatkiem begonii (których nie znoszę), możesz zobaczyć tu: http://www.gardenarium.pl/realizacje/ogrod-w-stylu-angielskim

Oj ludzie, ludzie! I po co to człowiekowi oczy?

Upss...tyle patrzyłam na tę Twoją rabatę, ale zdecydowanie mnie te Twoje hortensje zuroczyły, więc wybacz Kochana, a czy tam po środku to tawułki masz różowe? czy cosik podobne do nich?

Oj Julitka, Julitka! A powyżej jak byk jest napisane, że tawułki! Strasznie zabawna dzisiaj jesteś

Ja to dzisiaj w stresie wielkim jestem. Cały dzień sprzątałam, bo jutro Sanepid przyjeżdża (mojego M siostra -chodząca sterylność) dlatego ja to już dzisiaj sam kurz przed oczami widzę
JulkAd 21:22, 11 sie 2012

Gabik u Ciebie nie zauważyłam, gapa ze mnie i tyle