Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

GabiK 22:03, 11 sie 2012

Ja nie mam teściowej. A jak miałam, to się nigdy nie czepiała.
Wizyt sanepidu nie znam.
GabiK 22:03, 11 sie 2012

Zrobił mi się podwójny wpis., to jeszcze napiszę o kręgosłupie.
Miałam złamany, pokruszony krąg i praktycznie tylko 2 dni bolało. Trzeciego już nieźle chodziłam. Zrobili mi powtórne zdjęcie, wyszło złamanie i mnie unieruchomili do operacji kompletnie. Podobno dużo szczęścia, że chodzę, bo były drzazgi w stronę rdzenia, w każdej chwili mogło dziubnąć i uszkodzić. Zwłaszcza, że chodziłam. Lekarze się nie mogli nadziwić, że do szpitala przyszłam.
Teraz jestem wzmocniona drutami, ale mało przeszkadza.
agata_chrosc... 22:04, 11 sie 2012

Bogdzia napisał(a)
A mnie się wszystko podoba co pokażesz i rozchodnik i hosty z hortensjami. Bardzo ładne kompozycje.
Hosty z Młodzaw też piękne a naparstnice Greglis prześliczne ale czy one też w Młodzawach rosną????

Bogdziu, a Ty jak zwykle przemiła jesteś
Konstancja30 22:04, 11 sie 2012

agata_chroscicka napisał(a)

Iza, dzięki za przypomnienie! Musze jutro zrobic zdjęcie jak to miejsce wygląda dziś! Prawie nie do poznania A tak przy okazji, jak już będzie nieco więcej czasu, to wytłumaczysz mi jakoś przystępnie co to znaczy "ewentualna ewentualność bytu nijak nie mogła zaistnieć". Bardzo mnie to zafrapowało

oj wiele czasu będzie potrzebne ... wygodna kanapa ... wino i świece ... i bardzo dużo Twojej dobrej woli ...
JulkAd 22:04, 11 sie 2012

Julita - no jak sanepid to rozumiem! Ja tak mam jak przyjeżdża teściowa

Moja teściowa to była złota kobieta Jak do niej przyjeżdżał Sanepid to razem z moim M (wtedy jeszcze nim nie był) razem ze ścierką i odkurzaczem w stresie ganiali, a jak już Sanepid dojechał to też brał ścierkę i poprawiał
agata_chrosc... 22:05, 11 sie 2012

GabiK napisał(a)
Ja nie mam teściowej. A jak miałam, to się nigdy nie czepiała.
Wizyt sanepidu nie znam.

Ty to Gabik w ogóle jakoś omijasz najgorsze rafy
agata_chrosc... 22:06, 11 sie 2012

Konstancja30 napisał(a)

Iza, dzięki za przypomnienie! Musze jutro zrobic zdjęcie jak to miejsce wygląda dziś! Prawie nie do poznania A tak przy okazji, jak już będzie nieco więcej czasu, to wytłumaczysz mi jakoś przystępnie co to znaczy "ewentualna ewentualność bytu nijak nie mogła zaistnieć". Bardzo mnie to zafrapowało

oj wiele czasu będzie potrzebne ... wygodna kanapa ... wino i świece ... i bardzo dużo Twojej dobrej woli ...

Wszystko to posiadam! To może wpadniesz?
agata_chrosc... 22:07, 11 sie 2012

JulkAd napisał(a)

Julita - no jak sanepid to rozumiem! Ja tak mam jak przyjeżdża teściowa

Moja teściowa to była złota kobieta Jak do niej przyjeżdżał Sanepid to razem z moim M (wtedy jeszcze nim nie był) razem ze ścierką i odkurzaczem w stresie ganiali, a jak już Sanepid dojechał to też brał ścierkę i poprawiał

Taki film był o tym. Tam w roli Sanepidu występował Jack Nickolson. Może Twój sanepid ma to samo?
JulkAd 22:09, 11 sie 2012

Uciekam Dziewczyny, placek i sałatka wołają mnie, może jutro przed południem dam radę wskoczyć do Was, ale od południa do poniedziałku przerwa w dostawie Ogrodowiskowych wieści. Jak to nadrobię nie wiem
Konstancja30 22:09, 11 sie 2012

zaryzykuję i wrzucę hosty z Młodzaw ...

(...)
Agatko ... słowo a usunę ... czy te szable za donicą to mogą być irysy?

Po co usuwać? Dlaczego usuwać? Piękne. A to z lustrem to juz po prostu jak z bajki jakiej! A to za donicą to mogą być irysy jak najbardziej! Gdzie to jest te Młodzawy? I co to jest w ogóle? Piękne

Młodzawy Małe chyba nawet to miejscowość w świętokrzyskim ... i tam można odwiedzić ogród zwany "ogrodem na Rozstajach" ... ma on na ogrodowisku swój wątek https://www.ogrodowisko.pl/watek/967-ogrod-na-rozstajach-mlodzawy-male ... jest piękny