Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

ircia 19:53, 16 cze 2012

Agatko - dzięki za wycieczkę Szkoda rzeczywiście, że jeszcze nie kwitły wszystkie róże. Schloss Eutin cudna!!!!!!
kwiatholandii 08:04, 17 cze 2012

Pieknie. Brdzo podobają mi się takie miejsca. Pewnie znalazłaś kilka pomysłów dot róż . Musimy kiedyś razem wybrać się w takie miejsce jak będę znowu częściej w Hol.
agata_chrosc... 15:40, 17 cze 2012

Irciu zgadzam się z Tobą - to piękna róża.
Monika - święte słowa! Tylko kiedy to będzie?
Lena 15:51, 17 cze 2012

agata_chroscicka napisał(a)
A tu eksperymentalne połączenie hosty i lawendy! Na pierwszy rzut oka ryzykowne, ale akurat ta odmiana hosty toleruje dużo słońca.

Napiszę krótko - REWLACJA!!!
Agatko,ogród piękny i wciąż nowe zmiany
agata_chrosc... 15:54, 17 cze 2012

Lena - witaj w mojej dziurze zabitej dechami! Bardzo Ci dziękuję za komplement. U mnie to nawet nie tyle zmiany, co robienie wszystkiego od nowa. Ale jakoś powoli idzie. Dzięki, że wpadłaś.
andziulka 19:15, 17 cze 2012

Witaj Agatko! Widzę, że cały czas coś planujesz, kupujesz, sadzisz, zmieniasz Kupiłaś piękną różyczkę. Moje też zaczęły kwitnąć
agata_chrosc... 20:03, 17 cze 2012

Andziulka, miło Cię znów widzieć! Cały czas coś robię, bo w końcu trzeba ten ogród kiedyś skończyć. A róża jest faktycznie wspaniała. Już siedzi w ziemi i czeka na koleżanki
noemi 20:11, 17 cze 2012

agata_chroscicka napisał(a)
a w donicach laury

Piękne są te donice ... a laury jeszcze piękniejsze ... dzięki, że pokazujesz nam między innymi takie cudowne miejsca ... hmmm Kwiatholandii ma też takie donice ... no cóż ... może kiedyś się uda takie coś zrobić ... i mieć "holenderską" donicę u siebie
... pozdrawiam Agatko
agata_chrosc... 21:12, 17 cze 2012

Noemi witaj! Tak między nami mówiąc to nie jest jakaś wielka sztuka zrobić takie donice. Tylko trzeba to robić bardzo dokładnie, bo w tej precyzji tkwi m.in. ich urok. Bo sama konstrukcja to 4 kantówki, do nich przybija się deski a potem kilka desek na dno. No tylko ta precyzja!
noemi 22:48, 17 cze 2012

Agatko widziałam Twój stojak na drewno i wiem , że takich prac się nie boisz ... dla mnie to jednak czarna magia ... ale marzę o takiej donicy ... może być dużo mniejsza ... namawiam M. na wycieczkę do Holandii ... może kiedyś się moje marzenie ziści ... dziękuję za wizytę u mnie , pocieszyłaś mnie w sprawie bukszpanów