Magda magnolię mam tylko jedną na razie ale kto wie... miałam cykora po sadzeniu czy dobrze to zrobiłam bo nie lubi za głęboko...potem w zimie miałam dylemat czy nie z płytko i czy nie przemarźnie ale jak widać jest ok
Będzie widoczna z podjazdu (wzdłuż ogrodzenia naprzeciwko tarasu) łączy się z narożnikiem brzózkowym z jednej strony a z drugiej ze szpalerkiem Hortensji Vanilla fraise. Nie wiem czy zrozumiale to napisałam
Moniu .. Ja pisałam z autopsji no i myślałam że to jest zarażliwe przez to nasze forum .. Ja też jestem główna molestująca .. Fajnie ,jak się trafia na chłopa ,ale z babą gorzej .. Buziam , ale się uśmiałam
Marzenko tulipki sa zółte plus kolejne niespodzanki ...Ostatni raz kupowałam luzem
Elu trafiłam na babkę wolałabym faceta ale co tam efekt ważny
A z molestowania wyszło to że mogą mi zamówć grujecznika. Takiego do 1 metra. To samo z bukiem Rohan Obelisk...trochę mały. Liczyłam na wiekszego...A o dereniach ivory halo moge na razie zapomnieć bo dostawcy tego centrum na razie nie mają...buuuuu. Jak ja zazdroszczę wypasionych szkółek np. ze stolicy