Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródkowy chaos u monitki

Ogródkowy chaos u monitki

monitka 21:31, 06 maj 2013

Magda70 napisał(a)
B uu posta mi wcięło!!
Tak więc napiszę jeszcze raz...że jegomościa miłorzęba też planuję mieć...
a magnolie Ci szaleją...moja yellow ma raptem jednego pąka...wiśnia z niej a nie magnolia....buuu

Magda magnolię mam tylko jedną na razie ale kto wie... miałam cykora po sadzeniu czy dobrze to zrobiłam bo nie lubi za głęboko...potem w zimie miałam dylemat czy nie z płytko i czy nie przemarźnie ale jak widać jest ok
gierczusia 21:34, 06 maj 2013

Marzena2007 napisał(a)

Wracajcie szybko z zoo bo teampolina będzie dziurawa....

Joooo nie tako rubooo .. Niż zrobię dziury ..., nooo może malusią
monitka 23:14, 06 maj 2013

Nooo jak malutką to ci wybaczę
Diana 23:18, 06 maj 2013

Moniczko jakie piękne zdjęcia Ciekawa jestem nowej rabatki Tylko w którym miejscu ona będzie ... tak dokładniej ...
buziaki
monitka 23:22, 06 maj 2013

Będzie widoczna z podjazdu (wzdłuż ogrodzenia naprzeciwko tarasu) łączy się z narożnikiem brzózkowym z jednej strony a z drugiej ze szpalerkiem Hortensji Vanilla fraise. Nie wiem czy zrozumiale to napisałam
Diana 23:26, 06 maj 2013

Zrozumiano Super Szalejesz kochana .. i to tak od początku sezonu . To co będzie się działo później
Madzenka 23:29, 06 maj 2013

Tulipki te niechciane będą piękne i wg mnie będą białe Buziam w oczekiwaniu na kolejne ich zjęcia
gierczusia 19:32, 07 maj 2013

monitka napisał(a)

Elu alem się uśmiała z tej nagrzanej klientki toż to wypisz wymaluj ja
Na jutro mam zaplanowane molestowanie telefoniczne lokalnych szkółek w poszukliwaniu pożądanych egzempalrzy

Moniu .. Ja pisałam z autopsji no i myślałam że to jest zarażliwe przez to nasze forum .. Ja też jestem główna molestująca .. Fajnie ,jak się trafia na chłopa ,ale z babą gorzej .. Buziam , ale się uśmiałam
gierczusia 19:33, 07 maj 2013

monitka napisał(a)
Nooo jak malutką to ci wybaczę

To jak będzie mała dziura , to przyjdę poskakać raz jeszcze ,żeby dziurze smutno nie było i by miała towarzystwo
monitka 21:15, 07 maj 2013

Grrrrrr zjadło mi posta!

Marzenko tulipki sa zółte plus kolejne niespodzanki ...Ostatni raz kupowałam luzem

Elu trafiłam na babkę wolałabym faceta ale co tam efekt ważny
A z molestowania wyszło to że mogą mi zamówć grujecznika. Takiego do 1 metra. To samo z bukiem Rohan Obelisk...trochę mały. Liczyłam na wiekszego...A o dereniach ivory halo moge na razie zapomnieć bo dostawcy tego centrum na razie nie mają...buuuuu. Jak ja zazdroszczę wypasionych szkółek np. ze stolicy