Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródkowy chaos u monitki

Ogródkowy chaos u monitki

Diana 22:33, 27 kwi 2013

Moniczko mój synek dzisiaj robił to samo Poprosiłam, żeby mi chwilkę nie przeszkadzał, żeby zobaczył co u kwiatków słychać ... a on przyniósł mi całą garść tulipanów, różnych liści itp. i mówi "mamuś to dla Ciebie" .... złość i radość w jednym
buziaki
monitka 23:07, 27 kwi 2013

Irenko dziekuję za info u nas tylko żurawki no name bez oznaczeń ale własnie podobną widziałam w centrum ogrodniczym i chyba ja kupię w takim razie

Ewcia u nas też zimno strasznie...nawet do ogródka nie chiało mi sie iść ...

Dianko aż się roześmiałam chociaż wiem że Tobie do śmiechu nie było
giza 23:12, 27 kwi 2013

Diana napisał(a)
Moniczko mój synek dzisiaj robił to samo Poprosiłam, żeby mi chwilkę nie przeszkadzał, żeby zobaczył co u kwiatków słychać ... a on przyniósł mi całą garść tulipanów, różnych liści itp. i mówi "mamuś to dla Ciebie" .... złość i radość w jednym
buziaki

O raaaany.... Ja bym chyba nie była w stanie wykrzesać radości.... Chociaż...słodki to gest...mimo wszystko
AniaDS 23:44, 27 kwi 2013

W wazonie też może być pociecha
giza 23:46, 27 kwi 2013

Pod warunkiem, że darczyńca nie zapomniał zerwać... z łodyżkami
monitka 23:54, 27 kwi 2013

Heh moja młoda właśnie same "głowki" zrywa ale i tak kiedyś lepsza była moja siostrzenica. Przyszła z całą rośliną wyrwaną ściskając kwiatka w dłoni z prośbą do swojej mamy że też chce takiego kwiatka do swojego ogródka No cóż było robić...dałam
Madzenka 11:27, 28 kwi 2013

O małych ogrodniczkach poczytałam chyba jakiś płotek ochronnynposatwię gdy się kiedyś wnuki pojawią

Moniko moja wiśnia rośnie u mnie w ogrodzie od listopada 2010 roku, średnica korony wynosi 60 cm....
AniaK 07:38, 29 kwi 2013

Ach Ci mali ogrodnicy-pomocnicy, wniosek - więcej tulipanów posadzić, żeby nie było żal jak kilka zostanie z miłości zerwanych.
Diana 11:26, 29 kwi 2013

Ja mam nadzieję, że moje tulipany same się rozmnożą ...
monitka 21:33, 01 maj 2013

Dziewczyny na szczęście moja mała ogrodniczka zajęła się rekreacją i skokami na trampolinie. Zanim się nacieszy na chwilkę mam ją z głowy
A ja ryję w ziemi. Zdzieram darń, przesadzam, sadzę...tylko fotek nie robię bo jakoś czasu mało...
Wypad do szkółek mam zaliczony ale ściekła jestem bo zaopatrzenie kiepskie...dopiero się organizują po zimie. Tego co potrzebuję nie ma i nie wiadomo czy będzie...

Moje hosty pokazują kiełki

hakone tylko jedna ładnie przezimowała reszta ma po jednym kiełku...

ale za to wiśnia cieszy