Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródkowy chaos u monitki

Ogródkowy chaos u monitki

gierczusia 20:08, 25 kwi 2013

I teź dzięki za info w sprawie nożyc do cięcia ... Przemyśliwuję .. Na przyszły rok
monitka 21:10, 25 kwi 2013

Aniu no tak to już jest z pomocnikami...moja córcia sprawdzała dzisiaj jakie tulipany mają kolory rozchylając im płatki...składała mi meldunek co chwila ale myślałam że już poprostu widać kolor...jak ja nakryłam na tym sprawdzaniu to mało nie zemdlałam

Zuza chciałabym jak najwiecej zrobić w tym sezonie więc póki mam wenę to działam

Irenko to chyba ten z zeszłego roku cię zachwycił tegoroczny jeszcze mizerny ale odbije niedługo

Ela ale to ma byc wiśnia umbra a ona wielkiej korony nie ma...no i cienia za dużo też nie da bo mam taras od południa a drzewko by było od zachodu. Spodziewany cień byłby dopiero popołudniu
Madzenka 06:52, 26 kwi 2013

Ja jestem zwolenniczką drzew parasolowatych w ogrodzie. Doda intymności. Głosuję za wisienka. Nakpierw sobie jednak to rozrysuj aby jednak w przyszlości korona nie przeszkadzała w zadaszeniu. Licz, że po wielu latach korona max 3 m (po wieeeeeeelu latach chyba że nie będziesz jej formowac. Moje będa miały max 2 m za 10 lat... Bo będę je ciachać w kule )

Ps troszkę jestem zabiegana wróce w pełni w niedzielę
bociek 20:40, 26 kwi 2013

monitka napisał(a)
Aniu no tak to już jest z pomocnikami...moja córcia sprawdzała dzisiaj jakie tulipany mają kolory rozchylając im płatki...składała mi meldunek co chwila ale myślałam że już poprostu widać kolor...jak ja nakryłam na tym sprawdzaniu to mało nie zemdlałam

To jest hit Niemozliwa ta Twoja latorosl
monitka 21:03, 26 kwi 2013

Marzenko ja wiedziałam że umbra wolno rośnie ale że aż tak?... to ja na te dwa metry to z 15 lat poczekam. Moja mikra jest ale i tak ją toffam dzięki za głos

Bociuś no niemożliwa wiesz jak się wykłóca gdzie co posadzić...a do casto to z nią wejść nie moge bo zaraz na nasiona ciągnie i musze asertywność ćwiczyć
gierczusia 21:10, 26 kwi 2013

Ale przynajmniej zainteresowanie ma ... A mój młody , to jak zobaczy że na stoisko " ogród " biegnę ..to robi dziwną minę i mówi : nooo tak
Magda70 21:21, 26 kwi 2013

Oj moja to samo...do Obi nie wchodzi tylko w aucie czeka...hahahaha
A potem mówi, że szkoda , że do sklepu z ciuchami dla niej tak często nie zaglądam... tylko po ogrodniczych latam...
monitka 22:05, 26 kwi 2013

Ela takie teksty to ja też przerabiam tyle że ze starszą młoda póki co ogrodnik pełnom gembom ale kwiatki tylko różowe wybiera

Heh mamo Magdo popraw się jakaś równowaga musi być
Milka 11:20, 27 kwi 2013

Monitko, ta żurawka to Georgia Pech, jest rewelacyjna na słońce i półcień, polecam
ewa004 17:05, 27 kwi 2013

Moniczko pozdrawiam

U ciebie juz wiosenka ,a u mnie zimno i cały dzień pada deszcz brrrrr jakaś deprecha mnie dopada