monitka
21:29, 26 cze 2012

Pogoda nie nastraja do prac ogrodowych bo pada i okropnie wieje (złamało mi dwie gałązki Limeliht
ból wielki bo raz że z pączkami a dwa że krzaczek mizerny) no ale wyprosiłam M o pomoc i coś tam już mogę pokazać. Jeszcze sporo brakuje ale co nieco już widać. Mi się podoba jest tak uporządkowanie (nie patrzeć na ostróżkę która tam nie pasuje ale nie mam serca jej teraz wykopać...) mam nadzieję że jak się zgęści to będzie super
Kształ rabat też jeszcze nie ostateczny, będzie dopracowywany
Hosty będą w innym miejscu na razie zastępują trawy i berberys żebym mogła zobaczyć jak to bedzie wyglądało.
Chciałam pokazać trochę moich kwitnących roślinek ale nie da rady ...jesteśmy w trakcie zmiany dostawcy netu i posiłkuję się telefonem ...ile ja mam przez to zaległości na forum
no ale nie ma tego złego ...przynajmniej zrobiłam sobie dzień przetwórstwa owocowego
Nika dżemik pyszny kolejna partia już w spiżarce
No i szkoda że pogoda marna bo mogłabym podłubać coś w ogródku skoro i tak w domu siedzę na zwolnieniu bo młoda przywlokła z przedszkola szkarlatynę

Chciałam pokazać trochę moich kwitnących roślinek ale nie da rady ...jesteśmy w trakcie zmiany dostawcy netu i posiłkuję się telefonem ...ile ja mam przez to zaległości na forum