Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródkowy chaos u monitki

Ogródkowy chaos u monitki

monitka 13:42, 28 wrz 2012

betysia napisał(a)
Zagladam slonka zyczyc na nadchodzacy weekend....DUZO SLONKA!!!!!!

Betysiu oj przyda się słonko, przyda bo chcę w ogródku jutro podziałać
dziękuję
monitka 20:09, 29 wrz 2012

Pogoda dzisiaj dopisała (dzięki Betysiu ) i tak jak planowałam po porannych zakupach i szybkiej kawce pognałam do ogrodu. Mąż mi dzielnie pomagał Posadziliśmy brzozy i wiśnię a potem ja zajęłam się resztą drobiazgu Powiem szczerze że czuję ten dzień w plecach ale jestem baaaardzo zadowolona

Najpierw pokażę wam brzozowy zakątek. Kiedyś wyglądał tak, ze świerkiem po chorobie. Świerk dostał eksmisję na działkę rodziców czego mój M nie mógł przeżyć...

Rano było tak

a później już tak

brakuje tu przede wszystkim wrzosów i trawek ale postaram się to uzupełnić w tym tygodniu.
Joaska 12:15, 30 wrz 2012

Minitka sporo poszerzyłas ta rabatę, ale zakątek brzozowy super bedzie
Diana 18:26, 30 wrz 2012

Moniczko ale zaszalałaś !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Śliczne zmiany wygląda zadbanie, elegancko, zadbanie i te brzozy
Mam nadzieję, że po takiej ciężkiej pracy M pomasował twoje obolałe plecki
pozdrawiam was gorąco
Kondzio 18:44, 30 wrz 2012

niezle ja dopiero bede robił w ogrodzie w nastepnym tygodniu zazdroszcze zmian
monitka 20:56, 30 wrz 2012

Joasiu ta rabata była bardzo mała bo kiedyś nie potrafiłam sadzić z przerwami na rozrośnięcie Zakątek juz mi się podoba chociaż sporo roślin jeszcze na nim brakuje.

Dianko no zaszalałam bo to już ostatnie podrygi na ten sezon i trzeba było się spiąć
Plecki wymasowane i na szczęście nie czuję w mięśniach wczorajszej pracy My również pozdrawiamy

Kondzio nie zazdrość bo u Ciebie już jest świetnie a po zmianach to będzie jeszcze lepiej
Ja też mam w tygodniu mało czasu na ogród...mam nadzieję że do soboty zakończę to co sobie zaplanowałam...
Kondzio 20:59, 30 wrz 2012

monitka napisał(a)
Joasiu ta rabata była bardzo mała bo kiedyś nie potrafiłam sadzić z przerwami na rozrośnięcie Zakątek juz mi się podoba chociaż sporo roślin jeszcze na nim brakuje.

Dianko no zaszalałam bo to już ostatnie podrygi na ten sezon i trzeba było się spiąć
Plecki wymasowane i na szczęście nie czuję w mięśniach wczorajszej pracy My również pozdrawiamy

Kondzio nie zazdrość bo u Ciebie już jest świetnie a po zmianach to będzie jeszcze lepiej
Ja też mam w tygodniu mało czasu na ogród...mam nadzieję że do soboty zakończę to co sobie zaplanowałam...
No musi byc lepiej musimy sobie dawac kopa zeby było lepiej
monitka 21:02, 30 wrz 2012

Dzisiaj w "ukryciu" jak to mówi Karola posadziłam szafirki pomiędzy hostami i carexami oraz czosnki w hacone. Zobaczymy wiosną co to z tego wyjdzie...
Wiśnia Umbra wczoraj trafiła na swoje miejsce ale wydaje mi się, że muszę ją trochę przesunąć w lewo (mąż się nie ucieszy ) Tam gdzie są czarne donice będą jeszcze kulki z bukszpanowe a przed nimi i wiśnią tawuły cięte w kulkę.

Jak myślicie zostawić wiśnię czy przesunąć?
kaisog1 22:39, 30 wrz 2012

Monika no, no co do zakątka brzozowego! Szalejesz kochana!
Diana 22:49, 30 wrz 2012

monitka napisał(a)
Dzisiaj w "ukryciu" jak to mówi Karola posadziłam szafirki pomiędzy hostami i carexami oraz czosnki w hacone. Zobaczymy wiosną co to z tego wyjdzie...
Wiśnia Umbra wczoraj trafiła na swoje miejsce ale wydaje mi się, że muszę ją trochę przesunąć w lewo (mąż się nie ucieszy ) Tam gdzie są czarne donice będą jeszcze kulki z bukszpanowe a przed nimi i wiśnią tawuły cięte w kulkę.

Jak myślicie zostawić wiśnię czy przesunąć?

Wow super ta rabatka Widzę że ogarnął cie szał kulkowania........kuleczki bukszpanowe, kuleczki z tawuły i ta wiśnia super
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies