grembosiu dzięki za odwiedziny ja też jestem w gorącej wodzie kąpana ale jeśli chodzi o ogród i moje nieudolne próby to trochę zimnej wody już mi się na głowę wylało dlatego teraz sadzę z planem i kupuję tylko te rośliny które mam na liście. No ale ja nie mam takiego zmysłu łączenia roślin...
Co do rabat to fotki sa zaraz po założeniu dlatego chwastów nie ma. Korą do tej pory nie sypałam bo rabaty nie były do końca założone i nie chciałam jej potem rozgrzebywać. No a jak mi coś wyrośnie to oblatuję i wyrywam ...jak to moja babcia mówiła głupiego robota lubi
Moniko, jak już będziesz miała bukszpany, to przymierz jeszcze tego najmniejszego gdzieś bliżej pozostałych dwóch, żeby tworzyły bardziej jedną grupę. Może wtedy wiśnia na środku też będzie inaczej wyglądała.
Jagoda u mnie też jak po tajfunie tylko tego nie pokazuję
Agnieszko kciuki się przydadzą bo od południa leje a mi jeszcze troche czasu brakuje na zakończenie prac...
wiunia na właśnie liczę cieszę się że do mnie zajrzałaś
Haniu miło cię znowu widzieć
Ewcia no najpierw muszę je kupić a teraz jakoś już marny wybór...powiem ci że ciężko to dopasować bo wszystko zależy z której strony się patrzy na tą rabatę. Jak nie będzie lało to jutro planuję wypad do szkółki ...chyba ostatni w tym roku...
Gosiu dzięki za odwiedziny i pochwały cieszę się że mnie odwiedziłaś. Przyznam ci się że ja też podglądam zmiany u Ciebie ale jakoś tak się złożyło że jeszcze nic nie napisałam. Muszę to nadrobić