Yen
02:05, 22 kwi 2012

Ja to już chyba sobie to spanie odpuszczę... Jak M wróci z sanatorium, to już mi tak dobrze nie będzie. On też nocny marek a komputer jeden. Jest jeszcze takkie małe coś - niby laptop niby notes, ale ja tam nic nie widzę. To korzystam i do wtorku nie idę spać tylko siedzę na Ogrodowisku
.
O tej godzinie zaczynam mieć bardziej spójne myśli.
I mam pyranie do bardziej doswiadczonych ogrodników.
Sorki, że zimowe zdjęcie ale na nim dobrze widać to , co chcę pokazać.Czyli rząd dużych świerków ( powyżej dachu domu juzż siegają) poprzeplatanych tujami, dołem jeszcze dwa jałowce. Te świerki trochę mają ciasno i zaczęły łysieć od dołu.
Jak poobcinam gałęzie dolne to będzie łyso. Wstydzę się tego bardzo, ale mam tam od 2 lat agro - szmatę i fatalnie to wygląda.Już całą zimę myślałam, co by tam posadzić, żeby zadarniło, ładnie wyglądało i nie było zbytnio delikatne bo moja Amfulka czsami się tam przedziera. Niezbyt często, ( bo po co), ale czasem jakiś obcy kot się tam zamelinuje, albo jakieś ptaki - i wtedy to już nie ma wyjścia, idzie jak taran.I wymyśliłam, żeby posadzić hortensję pnącą. Teraz czekam na waszą opinię.
Słowo honoru! Nie będę nic robić pochopnie. Albo... prawie nic
Wypowiedzcie się, a ja posłucham i na pewno nie pożałuję.
Pytanie nr 2.
Dalie i mieczyki to sadzimy już czy czekamy i dopiero po zimnej Zośce?
Pozdrawiam i idę pooglądać jeszcze trochę waszych ogrodów.

O tej godzinie zaczynam mieć bardziej spójne myśli.
I mam pyranie do bardziej doswiadczonych ogrodników.

Jak poobcinam gałęzie dolne to będzie łyso. Wstydzę się tego bardzo, ale mam tam od 2 lat agro - szmatę i fatalnie to wygląda.Już całą zimę myślałam, co by tam posadzić, żeby zadarniło, ładnie wyglądało i nie było zbytnio delikatne bo moja Amfulka czsami się tam przedziera. Niezbyt często, ( bo po co), ale czasem jakiś obcy kot się tam zamelinuje, albo jakieś ptaki - i wtedy to już nie ma wyjścia, idzie jak taran.I wymyśliłam, żeby posadzić hortensję pnącą. Teraz czekam na waszą opinię.
Słowo honoru! Nie będę nic robić pochopnie. Albo... prawie nic

Wypowiedzcie się, a ja posłucham i na pewno nie pożałuję.
Pytanie nr 2.
Dalie i mieczyki to sadzimy już czy czekamy i dopiero po zimnej Zośce?
Pozdrawiam i idę pooglądać jeszcze trochę waszych ogrodów.