U mnie zima byla, a od 3 dni wiosna i 15 stopni

Poscinalam trawy i hortensje, a teraz rece mnie bola. Nie lubie uzywac duzych nozyc z kablem.Nie lubie w ogrodzie halasu. Czym scinacie trawy? U siebie uzywam nozyc do galezi i nozyc do bylin ale przy takiej ilosci to potem rece bola.W ogrodzie wszystko sciete.Nie ma co focic
Jestem dumna, bo trening Eddiego przyniosl w koncu rezultaty. Mielismy problem z jego polowaniem.Koty i sarny to byla tragedia. I nie tylko jak je widzial, tylko szukal ich sladow. I nawet jak znalazl tylko slady, to piszczal, byl nerwowy i chcial polowac.Wiec od roku w lesie byl na dlugiej smyczy.Od dwoch miesiecy moze chodzic bez, bo w koncu mam go pod kontrola. Instynktu nie usune, ale udalo mi sie tak go ukierunkowac, ze pozwolenie mu na pojscie chwile sladami zierzat, po tym jak uciekly, sprawily, ze zaczal ze mna wspolpracowac.Teraz jest w stanie patrzec spokojnie jak sarny czy koty uciekaja.Potem patrzy sie na mnie i czeka na pozwolenie

w kazdej sekundzie moge przerwac jego tropienie, na komende od razu przychodzi.
Jak u was sytuacja z korona?U mnie w miejscowosci jest zle. Mamy te agresywna mutacje i dzieci juz od 2,5 miesiaca sa w domu.