Funia ma krotka siersc, nosi jakis kaftanik zima? Eddie ma futro i w zimie chce spac na sniegu, tak mu cieplo Calkiem luzik jeszcze nie jest-co prawda moge go z kazdej sytuacji przywolac, bo od razu zawraca, ale musze miec oczy dokola glowy
Kaśka ja mam nożyce akumulatorowe MAC Allister, po naładowaniu działają długo, tak, że przycinam cały żywopłot na długości 80metrów, ładują się szybko, jestem bardzo zadowolony.
Tak Funia ma zimowy kaftanik ale mimo to jak pada śnieg to nie wychyla nosa.
To American Staffordshire terrier.
Kolezanka tez mieszka w Niemczech?My mieszkamy przy granicy czeskiej a tam jest tragedia, tyle zachorowan.Wszystko przechodzi do nas.SZkoly od grudnia zamkniete.
Temperament i charakter ma podobny do Eddiego. Reszta to kwestia wychowania Roznia sie tym, ze Eddie do pies lowiecki a beardet pasterski.Wlasciciele mowia, ze te psy nie oddalaja sie, ze trzymaja grupe podczas spaceru razem. I ze czesto koryguja psy, ktore sa za wolne czy za daleko sie oddalaja. Przydaloby sie takie cos Eddiemu On juz dorosl i jest w domu spiochem. Spi i ma sie wrazenie, ze nie ma wogole psa. Nie szczeka,w ogrodzie tez tylko lezy i oglada sobie otoczenie albo spi.Na spacerach rano i wieczorem tez jest bardzo spokojny, tylko w poludnie daje gazu. Za spokojny jest