No wlasnie o to mi chodzi.O te czesc. Ledwo go widac, ale stoi tam czerwony buk, ktory bedzie trzymany w ryzach, w formie kulistej. Za nim albo wokol niego chcialabym zywoplot z grabu. Myslalam nad pojedyncza sciana w formie prostokata od razu za drzewem.Albo stworzyc nisze w formie litery C. Problem w tym, ze chcialabym tez wykorzystac cien (bo do poludniowa strona) i gdzies w cieniu tej sciany dwie hortensje posadzic. Mam z tylu ogrodka dwie hortensje, ktore mi sprezentowali przyjaciele i chcialabym znalezc dla nich gdzies miejsce. Myslalam tez o polokregu, plus sciana zaraz obok, ale oddzielnie, nie polaczona z reszta. Ale nie wiem, czy wogole hortensje beda rosly przy grabach, bo czytalam, ze graby wypijaja cala wode. Myslalam dlatego, by od strony hortensji wkopac w ziemie ograniczniki, by korzenie graba rosly tam w glab a a nie w rabate hortensjowa. Nie wiem jak to tez zrobic by nie utrudniac sobie za bardzo koszenia. Domek dla dzieci wiecznosc nie bedzie stal, chcialabym posadzic te ekrany by juz rosly.
Chcialabym cos zrobic, by nie od razu wszystko bylo widoczne, tylko zeby wlasnie dzieki scianom z graba powstaly zakamarki.