Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Agnieszkowy ogródek

Agnieszkowy ogródek

Syla 12:10, 26 sty 2011

Wszystko wymaga pielęgnacji, oczka małe lub duże również. Jeśli to Ci się podoba, to jak najbardziej . Należy tylko pamiętać o dolewaniu wody , żeby pompa nie wysiadła Ha i jeszcze go można podświetlić (myślę o małej fontannie z lampką ledową).
Agnieszka 12:12, 26 sty 2011

SylwiaStanaszek napisał(a)
Wszystko wymaga pielęgnacji, oczka małe lub duże również. Jeśli to Ci się podoba, to jak najbardziej . Należy tylko pamiętać o dolewaniu wody , żeby pompa nie wysiadła Ha i jeszcze go można podświetlić (myślę o małej fontannie z lampką ledową).

To pewnie bym przeoczyła Czasem nie zwracam uwagi na takie rzeczy.... Dzięki. Skupiam się raczej na efekcie "za dnia" i na bezpieczeństwie dzieci. To mi wystarcza do szczęścia
Syla 16:14, 26 sty 2011

Takich rzeczy, jak bezpieczeństwo dzieci chyba nie należy podkreślać. To jest oczywiste, sama mam dzieci a jedno z nich nadrabia za czworo. Dlatego całkowicie zrezygnowałam z oczka wodnego

goniak 16:20, 26 sty 2011

SylwiaStanaszek napisał(a)
Takich rzeczy, jak bezpieczeństwo dzieci chyba nie należy podkreślać. To jest oczywiste, sama mam dzieci a jedno z nich nadrabia za czworo. Dlatego całkowicie zrezygnowałam z oczka wodnego

Myślę, że przestrogi nigdy dośc
Agnieszka 17:25, 26 sty 2011

Oczywiście, macie całkowitą rację

Rozważam ten pomysł, bo mi się podoba, ale nie wiem czy jest sensowny. Pewnie, że chciałabym mieć taki zbiornik. Jestem też świadoma, że dzieci jak to dzieci: mają 100 pomysłów na minutę, nie zawsze najmądrzejszych. Jeśli uznam, że stwarza to zagrożenie dla dzieci, bo szaleńczo się bawią i nie można ich spuścić z oka, zawsze mogę .... spuścić wodę i zostawić żwirową rozległą plażę....
Istnieje również bardzo duże prawdopodobieństwo, że po prostu nie wyrobimy się czasowo i finansowo z tym zbiornikiem i stanie jednak na trawniku.

Teraz po prostu zastanawiam się czy wykonanie takiego oczka w takim miejscu ma sens. Pomysł mogę zrealizować i za 2 czy 3 lata. Nie ma sprawy

Co o tym myślicie?

Syla 17:52, 26 sty 2011

Jeśli chodzi o mnie to ja jestem na tak Również u mnie niektóre rzeczy spadły na dalszy plan ze względu na szaleńczego średniaka
Agnieszka 17:58, 26 sty 2011

A no właśnie... Przypomniałaś mi, że nie jestem odosobnionym przypadkiem
goniak 19:53, 26 sty 2011

Agnieszka napisał(a)
A no właśnie... Przypomniałaś mi, że nie jestem odosobnionym przypadkiem

Mój synu jak był mniejszy wpadł na główkę do mojego oczka wielkości kałuży
Na szczęście byłam obok, w ogródku .
Agnieszka 18:55, 29 sty 2011

Dziewczyny, czy znacie jakiegoś producenta żurawek? Policzyłam sobie, że potrzebowałabym pewnie z 50 szt do całego ogrodu. Na allegro są, ale po 15 zł, to jakby ciut przydużo. Szukam tej konkretnej odmiany Peach Flambe. Do tego jeszcze trochę innych bylin, ale na razie skupiam się na żurawce.
Matka 21:15, 29 sty 2011

Agnieszka, zobacz na florini.pl