Zgadzam się z Marzenką co do kierunków typu zarządzanie, politologia, pedagogika, która w moim obrębie nie wiem czemu ma wielkie zainteresowanie. Znam 8 dziewczyn z jednej wsi, któe wybrały się właśnie na ten kierunek i nie wiem co one sobie myślą... że nową szkołe otworzą, albo przedszkole, ale to nie mój wybór i nie moja sprawa. Studiuje na kierunku technicznym i jeżeli chodzi Ci o fizyke, która była moją wielką piętą achillesową to wszystko zależy od konkretnego kierunku. U mnie była bardzo okrojona i do przejścia. O rysunek na większości kierunków nie ma się co martwić, na pierwszym roku troche rysunku technicznego i geometrii wykreślnej co nie jest żadną filozofią i nie potrzeba do tego kursów, dalej korzysta się już tylko z programów typu AutoCad. Pomijam oczywiście kierunki związane z archtekturą

Wybór zależy do Ciebie i z własnego doświadczenia wiem, że najważniejsze wybrać kierunek, który cię interesuje w innym przypadku studia staną się męką. Co do zatrudnienia nie mam się co wypowiadać, mam nadzieje, że będzie dobrze