Witajcie, jestem, ale jakoś ostatnio spanie mnie brało i nie miałem siły na pisanie, chodziłem o 21 spać.
Magdziu, cieszę się z Twoich odwiedzin i z tego że trafiłem w Twoje niedoszłe marzenia. Z tym kamperem to świetny pomysł, ale musiała byś tu spędzić przynajmniej miesiąc żeby choć trochę zobaczyć. Mam nadzieję że uda mi się skoczyć do Jasper i Banff. Jest to ode mnie 300 km, to niby nie daleko, ale bez samochodu to prawie nie realne, myślę że jednak coś wymyślę żeby tam wpaść, Być w Kanadzie i nie odwiedzić tych pięknych miejsc, to porażka.
Haniu, jestem zdrowy, choć trochę byłem zaziębiony ale już jest OK. słońca coraz więcej i zaczyna pachnieć wiosną, to za miesiąc już zagości na dobre a na razie tylko przebłyski. Pokażę kilka fot z telefonu, teraz kręcę sporo filmików, w czwartek nagrałem całą drogę z budowy do domu.
Aniu, miałem jechać z chłopakami na Silver Star ale chyba nic z tego nie będzie i zaraz wyruszam rowerem na miasto.
Pokażę fotki z budowy gdyż była piękna pogoda i widoki też.
Teraz moja ulica wieczorową porą, na jednym końcu góra i na drugim też
na koniec moje śniadanie miska ryżu, wyglądała tak kolorowo że musiałem ją zrobić i pokazać Wam