Witajcie ale sprawiliście mi radość taaką ilością odwiedzin.
Ewo, szaleję ,trafiła mi się taka super okazja to pragnę wykorzystać ją na maxa, przecie nie będę siedział w domu jak mój lokator. Nie gniewajcie się na mnie, gdy nieraz piszę krótko i chaotycznie ale naprawdę nie mam czasu. Jednak staram się być w miarę na bieżąco. Ewcia telefon super ale niestety po angielsku, muszę wgrać nowego androida, ale oczywiście nie mam na to czasu, na razie wgrałem chroma, skype, tłumacza, Ruska muzę i Ruskie teledyski oraz trochę zdjęć z działki. Fotki są tak piękne że sam nie wieżę że to moje, wyświetlacz jak w ipadzie. Gdy pokazałem Kanadolom Ruskie teledyski to byli w szoku, jakość HD Skype działa wyśmienicie, jest taki dźwięk jak żyleta.
Kupiłem go za gotówkę 830$ i do tego kartę prepaid za 29 $, mam w tym 150m i darmowe na Nort Okanagan, od 18 do 7 rano i cały weekend od piątku do poniedziałku. Internetu nie brałem gdyż w domu mam Wi fi to w zupełności wystarczy, w domu płacę 30 $ tu mam internet po 2 godzinach a w polsce płacę 140zł, po prostu bandyckie opłaty. Teraz telefon mam w kieszeni i skypa mogę używać gotując obiad, super czy iść do piwnicy pranie robić

czy leżeć w łóżku jak właśnie zaraz to zrobię.
Basiu, miasto całkiem inne jak w Polsce, nowe nie mam tu zabytków, całe centrum to markety kasyna, bary, restauracje, banki i nie wiem co jeszcze a domy wkoło. Gór prawie nie było widać chmury wisiały b. nisko. Najgorzej mają msamoloty jest tu bardzo wąsko i podchodzą do lądowania nad jeziorem Kalamalka kończy się jezioro i zaraz jest pas startowy. Zdjęć nie robiłem nie chciałem poznać tutejszej policji jak znam swoje szczęście zaraz by mnie zatrzymali i znów by chcieli oglądać moje fotki

Jak się zrobi ciepło to na pewno nie raz tam będę.
Irenko bardzo bym chciał zostać i cały czas wydeptuję ścieżki w tej sprawie, cieszę się że zaglądasz, może w niedzielę lub sobotę drapnę Cię na skype

Na budowie jest słabe wifi, działa tylko kilka metrów.
Wiem że by tak było i wcale by mnie to nie dziwiło jedną dwie osoby mógłbym przenocować tylko mebli nie mam. Mamy tylko umeblowaną kuchnie a w pokoje puste. Śpimy na materacach ale jest super, czysto i ciepło to najważniejsze. Cieszę się że zaglądasz Marto

Sebku, wszystko co piszę to prawda. Wcześniej pisałem jak spod wodospadu zabrał mnie Szwajcar mieszkający na Alasce. Przywiózł mnie do roweru, wyszedł otworzył drzwi, złożył mi życzenia uściskał i pojechał, byłem w szoku, ale tu tak jest. A z telefonu jestem bardzo zadowolony zabawka super trochę się zejdzie zaczem wszystko opanuje, to kiler ifona teraz ifon będzie musiał coś wymyślić. To jest po prostu tablet z funkcją telefonu 4G Teraz się boję żeby go nie posiać.
Gosiu, mi też jest miło że zaglądasz, wpadaj jak tylko czas ci pozwoli zawsze podejrzysz trochę świata

Haniu, zawsze jest mi miło, jak widzę twoją uśmiechniętą buźkę i dzięki mnie została, pamiętam o tym i dziękuję, jesteś u mnie od samego początku, Dla mnie Ty i Bogdzia to takie okręty flagowe naszego forum, Pozdrawiam Was gorąco i bardzo mocno.
Anito, cały czas tylko robota i robota, tak było w Polsce a tu jest i pieniądz to weź i sobie odmów, nie idzie a tak mam fajną zabawkę którą umilę sobie życie i bardzo praktyczna. Muszę powiedzieć że czuje się tu jak ryba w wodzie zostałem też Mr. Fish

już tak wszyscy na mnie wołają, prócz kierownika.
Aniu, gdy zostanę to daleko będziecie mieli na spotkanie, zobaczymy jak to wyjdzie. Teraz fotki i spać.
Rozpisałem się jak nigdy.
Mój pierwszy schabowy
i pieczarkowa