Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój jesienny ogród

Mój jesienny ogród

hanka_andrus 21:02, 27 sty 2013

Smacznego! A zdjęcia....nie muszę mówić! Dobrze ,że doszedłeś do zdrowia. Sen jest najlepszym lekarstwem na takie przypadłości,
Ociepli się, to wtedy znowu wyruszysz....a to już niedługo.U nas też.Zaklinam wiosnę na szybkie przyjście,Wymyśliłam ,że 1 marca zobaczę pierwsze jej zwiastuny za oknem.
Zobaczymy,czy mi się przewidywania sprawdzą Trzymam kciuki za Twą pomyślność.

Dziś babeczką cię częstuję.....
.
magdziam 09:18, 28 sty 2013

Piękna zima u Ciebie, ciekawe ile stopni ? U nas przed ostatniej nocy było - 15. Ale Cie Hania "rozpieszcza" tymi wypiekami.
Klamber 09:21, 28 sty 2013

Witajcie, u mnie dziś ciepło i nawet sporo słońca, z Silver Star nic nie wyszło, chłopakom nie chciało się jechać, więc poleciałem rowerem do zagłębiam marketowego. Kupiłem piękną książkę o ptakach,

album o Kanadzie, kupiłem etui na telefon, koszulę i byłem w herbaciarni i kupiłem 50g black tea assam malty. Nawet dobra, już testowałem, wybór był taki że zgłupiałem i poprosiłem o dobrą czarna. Byłem w salonie oglądać etui na telefon i sprzedawca pyta mnie się z jakiego kraju pochodzę a ja że z polski i słyszę bardzo dziękuję ale mnie zdziwko złapało. Ładne miał pokrowce ale nie praktyczne jak dla mnie, nie kazałem mu chować, myślę luknę jeszcze u konkurencji i kupiłem, poszedłem do niego powiedzieć że nie wezmę. Pokazuję że już mam a on po naszemu, nic się nie stało, podziękował mi po polsku, to ja do widzenia on odpowiedział tak samo, jaki był dumny że po naszemu rozmawiał, na pewno widział moje zdziwienie. Książkę o ptakach pożyczyłem to nie pokazuję a o Kanadzie przepiękna, wielka i gruba.

Miałem pokazać Wam fotki jak ładnie szron osiadł na drzewach, niestety było za ciemno i się fotki rozmazywały ale dwie najlepszę pokażę.

Haniu, w marcu to powinnaś już dojrzeć oznaki wiosny, dziękuję za babeczki, ja kupiłem sobie do herbaty, ciasteczka francuskie z marmoladą w środku
Magdziu, nawet na początku napisałem o pogodzie, chyba wyczułem m Cię. Dobrze że jestem chudy to mogę sie częstować bez obawy
Pozdrawiam i miłego dzionka życzę.
hanka_andrus 10:27, 28 sty 2013

I tak ,dzięki babeczkom ,wiem,że Robert pija dobrą herbatę z pysznymi ciasteczkami!No i zakupy robi nie tylko gospodarcze ,ale i intelektualne!
Dzięki Robercie!Miłego tygodnia!
Mala_Mi 10:29, 28 sty 2013

Zaglądam, czytam
Też chce mieszkać w takim domku z takimi widokami...... rozmarzyłam się, a teraz do roboty....
jotka 10:32, 28 sty 2013

A mnie dobrze (przeważnie) tu gdzie mieszkam, ale chętnie oglądam jak jest gdzie indziej
Bogdzia 11:09, 28 sty 2013

Pozdrawiam Robert.
Milka 14:30, 28 sty 2013

Obejrzałam twoją zimę, u nas też taka pozdrawiam ciepło, ostatnio się nie wyrabiam
Martek 14:39, 28 sty 2013

hanka_andrus napisał(a)
Smacznego! A zdjęcia....nie muszę mówić! Dobrze ,że doszedłeś do zdrowia. Sen jest najlepszym lekarstwem na takie przypadłości,
Ociepli się, to wtedy znowu wyruszysz....a to już niedługo.U nas też.Zaklinam wiosnę na szybkie przyjście,Wymyśliłam ,że 1 marca zobaczę pierwsze jej zwiastuny za oknem.
Zobaczymy,czy mi się przewidywania sprawdzą Trzymam kciuki za Twą pomyślność.

Dziś babeczką cię częstuję.....
.

No Haniu zdjęcia Roberta piękne i apetyczne,ale ślina mi pociekła na taką babeczkę więc wybacz,ale się poczęstuję
Martek 14:41, 28 sty 2013

Klamber foty jak zawsze piękne,zadomowiłeś się w tej Kanadzie jeszcze nam nie wrócisz naprawdę ...
Może nie będziesz taki
Pozdrawiam ciepło